PKK'dan CHP'ye flaş çağrı: Gelin kuralım

PKK Yürütme Komitesi üyesi Duran Kalkan, CHP'ye çağrıda bulundu.

PKK'dan CHP'ye flaş çağrı: Gelin kuralım
PKK'dan CHP'ye flaş çağrı: Gelin kuralım
GİRİŞ 30.12.2015 03:25 GÜNCELLEME 30.12.2015 03:26
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Duran Kalkan, CHP'ye "Bütün tutarlı sosyal demokratları çağırıyoruz; demokrasi cephesine katılın. Kimsenin ayrılması vs. yok. Herkesin özgürce yaşadığı demokratik Türkiye sistemini kuralım" sözleriyle çağrı yaptı.
 
'CHP'DEKİ SOSYAL DEMOKRATLARA SAYGI DUYUYORUZ'
 
CHP safını net olarak ortaya koymalı. AK Parti'ye koltuk değneği olan CHP'lilik artık bitmeli. CHP içinde tutarlı sosyal demokratlar var. Yıllardır mücadele ediyorlar. Tanıyoruz, saygı duyuyoruz mücadelelerine. Ama gelinen noktada AK Parti'nin MHP ile kurduğu cepheye koltuk değneği olunamaz.

CHP, suç ortağı mı olacak, onlara karşı demokratik direnişin yanında mı yer alacak? En başta CHP'ye sorumluluk düşüyor; bütün tutarlı sosyal demokratları çağırıyoruz; demokrasi cephesine katılın. Kimsenin ayrılması vs. yok. Herkesin özgürce yaşadığı demokratik Türkiye sistemini kuralım. 

YORUMLAR 88
  • hevaL 8 yıl önce Şikayet Et
    HELE kanı bozuk satıLık hain seni sen kimsinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ devLetinde siyasi faaLiyet gösteren bir partiye çağrıda bulunuyorsun,,
    Cevapla
  • Isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada cumhuriyet partisi ekserisi sagci dindar bizim cumhuriyet partisinin ekserisi solcu dinden alakasiz!?
    Cevapla
  • kurtoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP nın alt yapısı PKK ya teror destegı yapıyordu zaten HDP lı vekıllerın ıcındekılerde CHP ıcınde yetısmıs mılıtanlardı sımdı gercegı gun ısıgına sunmaktalar zıhnıyet aynı neden baska partı degılde CHP dusunmek lazım CHP nın ıcıde HDP kadar karısık zıhnıyette ınsanlarla doldu sıstem coktu genel baskan zayıf olursa partıde zafıyet cogalır bu konuma gelır
    Cevapla
  • yeter 8 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın şunların haberini be. Bu heriflere koltuk değneği oluyorsunuz, popüleritelerini artırma çalışmalarına su taşıyorsunuz.
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    yakinda sizi zaten silecegiz dunyadan fakat esas operasyonumuz size kim ne kadar destek verdiyse disardan hepsinin yaptiginin 10 misli ile kendi ulkelerinde cezalandiracagiz tarih tekerruden ibaret oldugunu ogretecegiz. buna avrupa abd israil dahil. kim ne kadar destek verdiyse hepsi belirlenmistir.onlar yanina kar kalacak saniyor yaniliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır