Tokat-Sivas Karayolu ulaşıma kapandı

Tokat'ta akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı dolayısıyla çok sayıda aracın yolda kaldığı Tokat-Sivas Karayolu ulaşıma kapandı.

Tokat-Sivas Karayolu ulaşıma kapandı
Tokat-Sivas Karayolu ulaşıma kapandı
GİRİŞ 21.02.2016 22:27 GÜNCELLEME 21.02.2016 22:27

Bölgede Kartalspor kafilesini taşıyan otobüs ise yoldan çıktı.

Tokat'ta akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde sağanak yağmur sonrası başlayan kar yağışı Tokat-Sivas Karayolunda etkili oldu. Kar kalınlığının 20 santimeye ulaştığı karayolunun 20'inci kilometresinde bugün Tokatspor ile karşılaşan ve Sivas'a otobüsle oradan da İstanbul'a uçakla gidecek olan Kartalspor'u taşıyan 58 BA 450 plakalı otobüs kaydı.

Ayrıca kar yağışının etkisini gösterdiği karayolunda ardından çok sayıda TIR, çekici ve otomobil de yolda kaldı. Araçların yolda kalması nedeniyle Tokat-Sivas Karayolu ulaşıma kapandı. Polis ekipleri ise kent çıkışında sürücüleri yola çıkmamaları konusunda uyardı.

FUTBOLCULAR YARDIM ETTİ

Karayolları ekiplerinin çalışma yaptığı yolda mahsur kalan Kartalspor'un futbolcuları Tokat'tan Kayseri'ye gitmekte olan ancak yolda kalan Burhan Akbaş'ın kullandığı otomobile yardım etti. İçerisinde 1 yaşındaki Hüseyin Akbaş'ın da bulunduğu otomobile iterek yardım etmeye çalışan futbolcular, otomobilin karda gitmemesi sonrası diğer araçlara yardım etti.

Bu sırada futbolculardan bazıları Sivas istikametine giden bir aracı yolda durdurarak içerisine binip yola devam etti. Kartalspor Teknik Direktörü Haldun Yıldız, karşılaşma sonrası Sivas’a gittiklerini ancak kar dolayısıyla yaklaşık 1.5 saattir yolda kaldıklarını belirtti. Yaklaşık 250 aracın kar dolayısıyla mahsur kaldığı yolda karayolları ekiplerinin çalışması ise sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması