Uzman Turizm Hac ibadeti için hizmete hazır

Hac ve Umre Turizminin lider ismi Uzman Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Güldemir; Hac ibadetinizin hizmetine talibiz

Uzman Turizm Hac ibadeti için hizmete hazır
Uzman Turizm Hac ibadeti için hizmete hazır
GİRİŞ 04.03.2016 17:37 GÜNCELLEME 04.03.2016 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güldemir, “Bizim tek amacımız hacılarımızın aşkla buluşmak için can attıkları mukaddes topraklarda, ömürde bir kez yapılan bu ibadetlerinin hazzını, kazanmaya çalıştıkları sevabın mutluluğunu doyasıya yaşayabilmelerine aracı olabilmek, kendilerine en kaliteli hizmeti sunabilmektir” dedi.

Hac ve Umre turizminin lider ismi Uzman Turizmin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Güldemir, hacı adayları için çekilen kuraların mukaddes topraklara gidebilmek, Hac ibadetini yerine getirebilmek ve Rasulullah (sav)’in aşkıyla yanan gönüllerini dindirebilmek için bekleyen kurada ismi belirlenen herkes için hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Geçen yıl bin 300 hacı adayını mukaddes topraklara hac ibadeti için götürüp hizmet verdiklerini kaydeden Güldemir, “Allah izin verirse, bu sene de bin 500 kişilik teminat mektubumuzu vermiş bulunuyoruz. Yani, hacı adaylarımızın hac ibadetlerinin hizmetlerine talibiz. Normal tip, müstakil, VİP ve Delüxe olmak üzere her segmentte, bizlere müracaat ederek hizmetimizden yararlanmak isteyen tüm hacı adaylarımızı bizimle irtibata geçmeleri için bekliyoruz.

7 Mart günü hacı adaylarımızdan kayıt esnasında alınan cep telefonlarına veya iletişim bilgilerine kesin kayıt yaptırabileceklerine dair bir şifre gelecek. Bu şifre ile ya Diyanet İşleri Başkanlığı’nca veya acenteler tarafından hac ibadetini gerçekleştirmek istedikleri sorularak, normal prosedür işletilecek. Kesin kayıt belgeleri alındıktan sonra bizlerle irtibat kurulup, kendilerine hangi segmentte hizmet talep ederlerse bu yönde bir hizmeti sunarak yol haritamızı belirlemiş olacağız” dedi. 

VIP ve delüx hizmetlerinde Mescid-i Haram’a çok yakın oteller, Arafat’ta ise klimalı çadırlar, açık büfe hizmetler gibi önemli bir hizmet standardı verebildiklerini kaydeden Güldemir, “Bizim tek amacımız hacılarımızın aşkla buluşmak için can attıkları mukaddes topraklarda, ömürde bir kez yapılan bu ibadetlerinin hazzını ve ulaşmaya çalıştıkları sevabın mutluluğunu doyasıya yaşayabilmelerine aracı olabilmek, kendilerine en kaliteli hizmeti sunabilmektir.

Bilinmelidir ki, bu ibadet insanların yıllarca bekledikleri ve mukaddes topraklar için, Resulullah (sav) aşkı için, O’nun gökteki yıldızlar mesabesindeki ashabının gezindiği topraklar için, safha safha bu coğrafyada inen İslam dininin tüm güzelliklerine bir şekilde şahit olabilmek için yapılan bir ibadettir. Bu sebeple, gönül huzuruyla yapılabilmesi her şeyden önemlidir. Bu sebeple, biz öncelikle tüm hacı adaylarımızın şimdiden haclarının mebrur olabilmesi duasını yürekten ederek kendilerine hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz” dedi.

Geçen sene şeytan taşlama esnasında yol kargaşası dolayısıyla yaşanan izdihamın bir benzerinin bu sene yaşanmamasının da en büyük dilekleri olduğunu kaydeden Güldemir, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın hac döneminde verdiği tüm fetvalar ve hacı olabilmek için Türk adaylarımıza getirdiği selamet nitelikli metodlara uyulursa, inşallah böyle yürek yakan facialarla karşılaşmayacağımızı umuyorum” açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR 2
  • günay 8 yıl önce Şikayet Et
    2012 de uzman turizmle hac görevimizi yaptık.genel olarak çok memnun kaldık. fakat şirket yetkililerinin otel lobilerinde aşırı derecede sigara içmeleri beni çok rahatsız etti.ALLAH hepsine bu illetten kurtulmalarını nasip etsin.
    Cevapla
  • seyid ural 8 yıl önce Şikayet Et
    2015 yılında uzman turizm ile hac vazifemizi gerçekleştirdik.Çok ta memnun kalmıştık.Allah CC herkese nasip etsin inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!