Özel Harekat polislerine Periscope soruşturması

Periscope hesabı üzerinden yaptıkları yayında küfürlü konuşan ve içki içen iki özel harekat polisi hakkında soruşturma başlatıldı.

Özel Harekat polislerine Periscope soruşturması
Özel Harekat polislerine Periscope soruşturması
GİRİŞ 23.05.2016 13:29 GÜNCELLEME 23.05.2016 13:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cizre’de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Periscope üzerinden yaptıkları yayında, içki içip küfürlü konuştukları belirtilen 2 özel harekat polisi hakkında İlçe EmniyetMüdürlüğü’nün idari soruşturma başlattığı belirtildi.

Yaptıkları yayında bir odada bulunan 2 polisin bağlantı kurdukları kişilerle sohbet ettikleri, sohbet sırasında çatışma çıktığını anlattıkları ve operasyonlara katıldıklarını söyledikleri belirtildi.

Periscope yayınında polislerin, içkiliyken öldüklerinde şehit olup olmadıklarını sorarken, sohbete katılan ’Bahoz YPS’ adlı bir kullanıcıya Cizre’de olup olmadığını sordukları görülüyor.

YORUMLAR 4
  • Urfalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyleleri de var. Sadece ayakbagi oluyorlar. Kurt işareti yapıyorlar sonra da pkk tvlerinde haber yapılıyor türk ordusu içkici diye. Bunlar görevden alınmalı. Kimse bu orduyu böyle lanse ettiremez
    Cevapla
  • Dogru 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlar devletin cellatlari, her seyi yaparlar. Görevi teröristlerin kellesini almak. Modern cagdayiz cellatlarin adi pöh, jöh . ellerinde balta yerine silah, altlarinda at yerine kobralar var.
    Cevapla
  • Shqiptar 7 yıl önce Şikayet Et
    Aylardır sürdürdüğümüz haklı mücadelimizi hiçe çeviren 2 kendini bilmez.sanılmasınki tüm pöh böyle.ama 1 sepet elmamız olsa birkaçı çürük olsa hepsinimi atarız.her akıllı insan gibi sadace çürükleri.bu 2 kendini bilmezde sepetin çürüklerinden.
    Cevapla
  • harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahoz yps yi bulsalar meze yaparlardi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı