Seri katil olayında yeni gelişme

Türkiye gündeminde yerini koruyan seri katil Atalay Filiz hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Seri katil olayında yeni gelişme
Seri katil olayında yeni gelişme
GİRİŞ 07.06.2016 10:45 GÜNCELLEME 07.06.2016 10:48

3 kişinin cinayet zanlısı olarak kırmızı bültenle aranan Atalay Filiz'in Cemal Can adındaki bir vatandaşın İzmir Yeşilyurt'taki evinde 2 gün kaldığı belirlenmişti. Seri katil Atalay Filiz ile 2 gün geçiren Cemal Can polise ifade verdi.

Polisin ifadesine başvurduğu Cemal Can ifadesinde; "Sabit telefondan arayıp evde müsait oda olup olmadığını sordu. Bende müsait olduğunu söyleyip evi tarif ettim. Elinde valizin yanı sıra bir de bilgisayar çantası vardı ama oldukça ağırdı. Valizi taşımasına yardım ettim. Beraber kahve içtik, düzgün cümleler kuruyordu. Oda ücretini sordu 75 TL dedim. Yanındaki 50 TL'yi verdi, sonra da odasına girdi. Ertesi gün odayı terk etti. Hiç şüphelenmedik" dedi.

Çeşme - Urla - Alaçatı üçgeninde sıkıştı!

Emniyet yetkilileri, Ankara'da 2 İstanbul'da 1 kişiyi öldüren seri katil Atalay Filiz'in Çeşme, Urla ve Alaçatı üçgeninde sıkıştığını, yurtdışına kaçamadığını düşünüyor.

Hakkında çıkan haberleri takip ediyor!

3 kişiyi öldürerek kaçmaya devam eden Atalay Filiz'in kendisi hakkında medyada çıkan haberleri takip ettiği ve yardım alacağı insan kaçakçıları ile sosyal medya üzerinden bağlantı kurduğu tespit edildi.

Araştırmalarına devam eden polis, Atalay Filiz'in yanı sıra sosyal medya üzerinden bağlantı kurduğu insan kaçakçılarının da izini sürüyor. Ayrıca emniyet güçlerinin Yunanistan Sakız Adası ya da başka bir adasına kaçak geçiş olup olmadığını yönelik de yine bu ülkenin yetkilileriyle sık sık görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında.

İstihbarat Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik ekiplerinin de araştırmalarına devam ettiği olayda emniyet yetkilileri gelen ihbarları da değerlendirdiklerini belirtti.

Korku ve panik içinde yaşayan halk, şüpheli gördükleri kişilerin fotoğrafını çekip polise gönderiyor. İstanbul’da polise 5 gün içinde 2 binin üzerinde ihbar yağdı.

Çanakkale’den Bodrum’a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur!

Bir televizyon kanalında canlı yayına bağlanan bir insan kaçakçısının sözleri herkesi şaşırttı. Canlı yayına bağlanan insan kaçakçısı; "Çanakkale’den Bodrum’a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurtdışına kaçırmayacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’