Atalay Filiz hakkında yeni İDDİA!

İzmir'in Buca ilçesinde 4 gündür kayıp olan liseli gencin cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Annesi çarpıcı iddialarda bulundu.

Atalay Filiz hakkında yeni İDDİA!
Atalay Filiz hakkında yeni İDDİA!
GİRİŞ 11.06.2016 10:36 GÜNCELLEME 11.06.2016 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz Pazartesi günü ortadan kaybolan Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz'ın (18) cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Talihsiz gencin annesi çarpıcı iddialarda bulundu.

Eren Yılmaz'ın ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan ve Denizcilik Lisesi öğrencisi olan Eren Yılmaz, iddialara göre geçtiğimiz Pazartesi günü arkadaşları ile tartıştıktan sonra ormanlık alana doğru yürüdü. Ormanlık alanda gözden kaybolan talihsiz gençten bir daha haber alınamadı.

Dört gündür kayıp olan ve aramalara rağmen izine ulaşılamayan Yılmaz'ın cep telefonundan en son görüldüğü gün sinyal alındı. Yılmaz'ın ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis arama çalışmalarına başladı. Ancak yapılan arama çalışmalarına rağmen bir sonuç alınamadı.

Dün akşam saatlerinde, Buca İlçesi’ndeki ormanlık alanda, bir kişinin cansız bedenini görenler polis ekiplerine haber verdi.

İhbarlar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, ölü bulunan ve vücudunun bir bölümü deforme olan kişinin kayıp olarak aranan liseli Eren Yılmaz olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yılmaz'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin araştırılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili başlattı soruşturma halen devam ederken, acı haberi alan Yılmaz ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Acılı anneden seri katil iddiası!

Oğlunun ölüm haberi ile yıkılan anne Melek Balak, "Bir ihtimal de olsa oğlumun, ormanlık alanda saklanabileceği belirtilen seri katilin kurbanı olabileceği aklıma geliyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • ben 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye şeriat istiyor artık. Bu kişilere kısas yapılsın. Yoksa suçlar artacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler