Atalay Filiz en son nerede görüldü? İHBAR HATTI

Seri katil Atalay Filiz'i gördünüz mü? Bu soruya 'EVET' diyenler için Emniyet ihbar hattı kurdu. İşte Atalay Filiz ihbar hattının numarası.

Atalay Filiz en son nerede görüldü? İHBAR HATTI
Atalay Filiz en son nerede görüldü? İHBAR HATTI
GİRİŞ 11.06.2016 09:00 GÜNCELLEME 11.06.2016 09:16

Son olarak Kuşadası, Urla ve Çeşme de görüldüğü iddia edilen Atalay Filiz'in en son Burdur'da görüldüğü iddia edildi.

Bunun üzerine polis ekipleri kentin giriş ve çıkışları başta olmak üzere bir çok noktada denetimlerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, polis imdat hattını arayan bir kişi, Atalay Filiz'i Isparta-Burdurkarayolu Gümüşlüğün yol ayrımında valizle bir araca binerken gördüğünü bildirdi. İhbarı alan polis ekipleri Burdur il genelinde çevirme ve arama çalışması yaptı. Çalışmalar Burdur Bölge Trafik Müdürlüğü önü, Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı ile Antalya Kavşağı'nda yapıldı.

Polis ekiplerinin 1.5 saat süren denetimlerinde herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

ATALAY FİLİZ İHBAR HATTI

Emniyet, Atalay Filiz ihbarları için telefon numarası yayınladı. Atalay Filiz'i görenler İstanbul Cinayet Büro Amirliği'ni 0212 214 40 30 numaralı telefondan arayabilirler.

KORKUNÇ ŞÜPHE: ATALAY FİLİZ BİR CİNAYET DAHA MI İŞLEDİ?

Ankara'da 2, İstanbul'da ise 1 kişiyi öldürdüğü suçlaması ile karşı karşıya olan ve Türkiye'nin dört bir yanında aranan seri katil Atalay Filiz hakkında korkunç bir iddia daha ortaya atıldı. İzmir Buca'da şüphe uyandıran bu iddiaya göre; Buca'da Lise 2. sınıf öğrencisi Eren Yılmaz'ın 3 gündür kayıp olduğu ve bu nedenle de Atalay Filiz'in Eren Yılmaz'ı öldürmüş olabileceği belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre, seri katil Atalay Filiz'in yeni bir cinayet işlemiş olabileceği şüphesiyle  polis ekipleri, İzmir kent genelinde kayıp vakalarını araştırmaya başladı. Polisler Eren Yılmaz'ı seri katilin öldürmüş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

SERİ KATİLİN İLK DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Ankara'da 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürmekten aranan Atalay Filiz (29) hakkında açılan davanın duruşması görüldü.

Demirarslan’ın ailesi, Filiz’in ailesinden çocuklarının yakalanması konusunda yardım etmesini içeren talep dilekçelerini mahkemeye sundu. Atalay Filiz, İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürmekten de aranıyor.

ATALAY FİLİZ YUNANİSTAN'DA MI?

Günlerdir aranan seri katil Atalay Filiz için Yunanistan'dan ihbar geldi. Polisi arayan bir kişi, 3 cinayetin katil zanlısı Atalay Filiz’i bir Yunan adasında gördüğünü söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor