Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna roket atılmak istendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçişi sırasında terör örgütü PKK tarafından pusu kurulmak istendi.

GİRİŞ 25.08.2016 15:11 GÜNCELLEME 25.08.2016 16:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Artvin'in Şavşat ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçişi sırasında güvenlik güçlerine yol güzergahı yakınlarından ateş açılması sonucu çatışma çıktı. 

KONVOYA ROKET ATMAYA ÇALIŞAN TERÖRİST VURULDU

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna roket atma hazırlığında olan bir terörist CHP liderinin korumaları tarafından vuruldu. Saldırıdan sonra Kılıçdaroğlu olay yerinden panzerle uzaklaştırıldı.

GRUP BAŞKANVEKİLİ DE AÇIKLADI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de düzenlenen saldırı için, "Roketatar ve ağır makinalı silahla saldırı" dedi.

CHP'li Özgür Özel Meclis'te basın açıklaması düzenledi. 

İçişleri Bakanı Ala'nın bilgi verdiğini aktaran Özel, "Orada Sayın Genel Başkana eşlik edenlerin bilgileri birleştirildiğinde, ağır makineli silah ve roketatarla bir suikast girişiminde olduğu yönünde. Kaçan bir terörist yakın koruma tarafından etkisiz hale getirildi" dedi.

YORUMLAR 26
  • Emre T. 7 yıl önce Şikayet Et
    Başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , Başbakanımız ve Ak Parti genel başkanı Binali Yıldırım'a, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'ye ve milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan tüm siyasi parti başkanlarına ve seçmenlerine çok teşekkürler. Tüm Türkiye olarak birlik olursak dahili ve harici düşmanlarımızı alt edebilir ve tüm farklılıklarımıza ve görüş ayrılıklarımıza rağmen hep birlikte bir arada yaşabileceğimizi hem kendimize hem de tüm dünyaya göstermiş oluruz. Bırakalım sığ çekişmeleri ve birlik olalım. Hangi parti veya görüşte olursak olalım, büyük dünya okyanusunda aynı gemide olduğumuzu unutmayalım.
    Cevapla
  • ONCE VATAN37 7 yıl önce Şikayet Et
    oncelikle cok gecmis olsun.bundan sonra umarim teror orgutlerine net tavir alir.bugun diyolardi pyd vurmasin tsk diye.terorun iyisi kotusu yoktur bi bir gercek
    Cevapla
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk ilgi cekmek istiyor korkutma cabaları vs.
    Cevapla
  • tayfur 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlunun terör örgütlerinin hedefinde olması doğru bir şeyler yaptığının göstergesidir sanırım
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Ohha ya, roket mi ? cussh artik. bir onceki bu olayla ilgili baska bir habere tiyatral bir olay gibi geliyor gibisinden bir yorum yapmistim ama yukardaki haberi gorunce fikrim degisti. Neyseki icabina bakmis korumalar , ellerinize saglik gencler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti