Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin açıklaması

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in polis otosuna çarparak şehit ettiği İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz şikayetini geri çekti.

Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin açıklaması
Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin açıklaması
GİRİŞ 02.10.2016 08:13 GÜNCELLEME 02.10.2016 08:15
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in, lüks aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz’den ‘şikâyetini geri çekme’ açıklaması geldi. Habertürk’ten Yusuf Doğan’ın haberine göre, avukatı aracılığıyla açıklama yapan Alagöz, Çetin ailesinin çektiği acılara şahit oldukları için böyle bir karar aldığını ifade etti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kaza sonrasında müvekkilimiz bir anne olarak Rüzgar Çetin’in ailesinin görüşme isteği sonrasında maddi bir karşılığı olmaksızın katılma talebinden feragat etmiştir. Müvekkilimizin anne oluşu, Rüzgar Çetin’in ailesi tarafından sağlanan görüşmelerde ailesinin acılarına şahit oluşu nedeniyle bu yönde bir karar verilmiş olup, maddi herhangi bir menfaat sağlanmamıştır. Yalnız Çetin’e ait aracın sigorta şirketinden sigorta teminatı kapsamında kalan bedelin talebi söz konusudur.”

YORUMLAR 119
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    Para almissindir da bu isten bu kadar kolay siyrilamamali bu eleman. Kaza esnasinda muhtemelen ickiliydi de. Daha agir cezalar olmali.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz o kadının yerine kendinizi koyun önce. Kocası şehit olmuş, çocuğu ile bir başına kaldı belki. Buradan yazmak, linç etmek kolay. Yok "el kızıymış","yok eşinin kemikleri sızlamış" bilmem ne...Ölen Rahmân'a kavuşuyor da geride kalan için hayat çok daha zor bir şekilde devam ediyor beyler! Kimsenin özelini, çektiği çileyi bilemezsiniz. Almışsa çocuğunun hakkıdır size ne? Bu devirde beş kuruş kim kime veriyor? Bir kadının gıyabında atıp tutmak yakışmıyor..
    Cevapla
  • Yasir 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin kocaninda bir Anasi var ailesi var peki onlarin durumunu görmedinmi?? Ben inanmiyorum para almadan şikayeti cektigine. Kadin geri cekse bile kocasi devlet polisiydi onun icin devlet kendi payindan cezalandirsin şimarik şeyi. Evet Dinimizde var kan parasi ama acikca söylesin böyle sacma sapan şeylerle degil
    Cevapla
  • Tâc 7 yıl önce Şikayet Et
    adı üstünde: kazâ... bence ne kadar ihmal olursa olsun -evet, hatadır- ama kesinlikle kasıt yoktur. dinimizde öldürülenin mirasçılarının kan parası karşılığında af hakkı vardır. sırf bundan dolayı kadına hak veriyorum. ahlâksızlık değil ya... parayı almasaydı da, çoluk çocuğuyla yokluk ve çaresizlik içinde, daim bir gelecek kaygısıyla sürünse, daha mı iyiydi?
    Cevapla
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    adam gitti ulan bu para varya zengin adam öldürür hapis yatmaz turk adeleti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı