Adil Öksüz orada mı?

Darbe girişiminin kilit isimlerinden FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’ün, son olarak görüldüğü Sakarya Akyazı’dan alınıp İncirlik’e götürüldüğü iddia edildi.

Adil Öksüz orada mı?
Adil Öksüz orada mı?
GİRİŞ 25.10.2016 07:02 GÜNCELLEME 25.10.2016 07:03
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi ve örgütün TSK imamı Adil Öksüz'ü arama faaliyetleri devam ediyor. Darbenin planlayıcısı Öksüz'ü yakalamak için Emniyet ve MİT'in Türk 'hacker'lardan oluşturduğu özel bir ekip çalışıyor. Emniyet ve istihbarat birimlerinin yaptığı araştırmalara göre, darbe girişiminin ardından Sakarya'nın Akyazı ilçesinde görülen Öksüz'ün sığınabileceği noktalara dair iki güçlü iddia bulunuyor. İlk iddiaya göre, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin üssü Akıncı'da yakalanan ve serbest bırakılan Öksüz, İncirlik Hava Üssü'ne sığındı. Öksüz'ün, son olarak görüldüğü Akyazı'dan alınarak İncirlik Üssü'ne götürüldüğü belirtildi.

KARGO UÇAĞIYLA ABD'YE KAÇIRILDI

ABD ordusu tarafından kullanılan İncirlik Hava Üssü'nde askeri gizlilik kapsamında Türkiye'nin herhangi bir denetimi bulunmayışının Öksüz'ün özgürce saklanabileceği bir ortam oluşturduğu belirtiliyor. İncirlik Üssü'ne götürüldüğü öne sürülen Öksüz'ün buradan kargo uçaklarıyla ABD'ye kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

YORUMLAR 25
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    bence bu soru HÜKÜMETE sorulsun sayet bu gercek ise ABD incirlik ve diyarbakirda kalmaya devam edecek mi bize böylesine bir hainlik icinde olan MÜTTEFIK olabilirmi sadece fetö ile suriye ve irak ta da bize karsi sürekli oyun icinde olan ABD daha nee kadar ülkemizde bize karsi HAINLIK yapilmasina müsaade edilecek BENCE BU SORU MECLISE TASINSIN yada allah askina birileri ciksin milleti INCIRLIK ÖNÜNE cikartsin ve oaradan HÜKÜMETIMIZE ya gitsinler ya gidin mesaji verme zamani
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız incirlik üstünü kapatmalı bence bundan sonra yetti artık.
    Cevapla
  • D.ali co 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis amerikayı ülkemizden def et terör biter
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım.
    Cevapla
  • eyip büymeden 7 yıl önce Şikayet Et
    ey öksüz ey gülen eğer bi parça maneviyatınız varsa içine düştüğünüz bu durumdan şerefinizle "eğer kaldıyse"bir an önce gelin teslim olun .Kafirle iş çevirmeyin.Teslim olun itaat edin
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    O adamların içinde küfürden başka birşey yok hala anlamadinmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...