Kızının cenazesine özel izinle getirildi

Adana'daki yurt yangını faciasından gözaltında olan yurt müdürü Cumali Genç’in kızı Sare Betül Genç ile eğitmen 18 yaşındaki Fatma Canatan’ın cenazeleri, Mersin'de toprağa verildi.

GİRİŞ 01.12.2016 13:59 GÜNCELLEME 01.12.2016 14:40

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaşamını yitirenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İlk olarak eğitmen Fatma Canatan’ın cenaze namazı kılındı. Bu sırada Yurt Müdürü Cumali Genç’in 4 çocuğundan en küçüğü olan kızı Sare Betül Genç’in cenaze namazı kılınmak üzereyken, gözaltına alınan baba Cumali Genç’in özel izinle cenazeye katılacağı belirtilince imam bekledi.

POLİS NEZARETİNDE GETİRİLDİ

Gözaltındaki Cumali Genç’in iki polis eşliğinde kısa süre sonra gelmesi ile küçük kızın cenaze namazı kılındı. Sare Betül Genç’in cenaze Tarsus Şehir Mezarlığı’nda dedesi Ahmet Ciaz’ın mezarının yanında toprağa verildi. Fatma Canatan’ın cenazesi de götürüldüğü Çamlıyayla İlçesi’nin Sebil Mahallesi’nde toprağa verildi.

YORUMLAR 3
  • Ferhat 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevla'm kimseye böyle acılar yaşatmasın,Hz Allah cennetinde kavuştursun. Hüküm Allah'ın!
    Cevapla
  • Mahmud abbas 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sabırlar ihsan eyle
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    mevlam mekanlarını cennet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Komşuyu karıştıran iddia! Başbakan açıkladı! Ülkeden 2 trilyon dolar çalındı
Türkiye'ye dev nükleer teklif: 100 yıllık ortaklık istiyorlar!