Mevlüt Mert Altıntaş'ın babasından ilk açıklama

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’u arkadan kalleşçe öldüren FETÖ'cü Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesi Aydın'ın Söke ilçesinde tutukladı. Baba Esrafil Altıntaş ifadesinde "Nasıl böyle bir şey yaptı anlamadım, çok şaşırdım" dediği öğrenildi.

Mevlüt Mert Altıntaş'ın babasından ilk açıklama
Mevlüt Mert Altıntaş'ın babasından ilk açıklama
GİRİŞ 20.12.2016 14:17 GÜNCELLEME 20.12.2016 14:19

Saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın Söke'nin Çeltikçi Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde bulunan evlerinde arama yapan polis, annesi Hamidiye Altıntaş, babası Esrafil Altıntaş, kardeşi Seher Özeroğlu ile biri kadın 2 akrabasını gözaltına aldı. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan aileden baba Esrafil Altıntaş'ın ifadesinde, "Nasıl böyle bir şey yaptı anlamadım, çok şaşırdım" dediği öğrenildi. Aile üyeleri, ilk sorgularının tamamlanmasının ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

mevlüt-mert-altıntaş-ailesi

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ KİMDİR?

24 Haziran 1994 senesinde dünyaya gelen Mevlüt Mert Altıntaş aslen Aydın Sökelidir. Manisa Şehzadeler nüfusuna kayıtlı olan Altıntaş Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunudur. Polislik eğitimini İzmir'de alan Mevlüt Mert Altıntaş 2.5 yıldır Ankara Çevik Müdürlüğü'nde görev yapmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor