Kuzeni konuştu Mevlüt Mert Altıntaş hakkında önemli açıklama

Rus büyükelçi Karlov'u öldüren suikastçi Mevlüt Mert Altıntaş kuzeni, "Şehit olduğu haberlerinden korkuyorduk, vatan haini çıktı" dedi.

Kuzeni konuştu Mevlüt Mert Altıntaş hakkında önemli açıklama
Kuzeni konuştu Mevlüt Mert Altıntaş hakkında önemli açıklama
GİRİŞ 23.12.2016 15:24 GÜNCELLEME 23.12.2016 15:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara'da bir sergiye katılan Rus büyükelçi Karlov'u öldüren suikastçi Mevlüt Mert Altıntaş ile ilgili haberlere gelmeye devam ediyor. Hain Mevlüt Mert Altıntaş'ın amcasının oğlu B.A., suikastçı hakkında konuştu. 

"HARBİDEN VATAN HAİNİ ÇIKTI"

Altıntaş’ın en son 8 Eylül’de kendisini arayıp evliliği için “Hayırlı olsun” dediğini ve bir daha görüşmediklerini söyleyen B.A., şöyle devam etti: “FETÖ’cü diyorlar. Bizim FETÖ ile işimiz olmaz. Ben 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkıp hainlere karşı yürüyüş yapmış biriyim. Televizyonda saldırıyı duyunca şok oldum. Olaydan sonra amcamı ve yengemi arayıp sormadım; sormam da... Bizler Atatürkçü aileyiz. Babam, Mevlüt’ün yaptıklarını duyunca bana dönüp ‘Şehit olduğu haberlerinden korkuyorduk vatan haini çıktı ’ dedi.

CENAZESİ İSTENMİYOR

Altıntaş’ın Söke’deki akrabaları, cenazeye sahip çıkmayacaklarını söyledi. Akrabaları, "Birileri bunu ‘Kahraman olursun’ diye kandırmış galiba. Ülkesine ihanet edenden kahraman olmaz. Vatanına ihanet eden bizlere ihanet etmiş sayılır. Anne ve babasının fikrini bilmiyoruz, ama onlarca akrabası olarak onun cenazesine katılmayacağız. Hainlerin cenaze namazı kılınmaz" diye konuştu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • paris/trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH herkese sereflice olum nasip etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!