İstanbul'da bugün kar yağar mı? Meteoroloji saat verdi...

İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Yeni yıla sayılı günler kala binlerce insan bu sorunun yanıtını aradı. Bu hafta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den İstanbul için kar ve hava durumu açıklaması geldi

İstanbul'da bugün kar yağar mı? Meteoroloji saat verdi...
İstanbul'da bugün kar yağar mı? Meteoroloji saat verdi...
GİRİŞ 29.12.2016 09:57 GÜNCELLEME 29.12.2016 09:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

27 Aralık salı günü itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den İstanbul için açıklama geldi. İstanbul hava durumu nasıl? Soğukların artmasıyla birlikte kar yağış haberleri gelmeye başladı. Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Bu hafta İstanbul'da kar var mı? 2016'nın son günlerin kar yağış haberleri herkesi heyacanlandırdı. İşte İstanbul beş günlük haritalı hava durumu ve tüm detayları

İSTANBUL'DA BU HAFTA KAR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul bu hafta karlı geçecek. İstanbul'da kar yağışı 28 Aralık çarşamba günü kendini sulu kar olarak göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların ise sıfırın altına düşmesi bekleniyor.

istanbul-26-aralık-hava-durumu

İstanbul 27 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

27 Aralık salı günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -1 en yüksek ise 3 derece olacak.

İstanbul 28 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

28 Aralık çarşamba günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine Saat 12:00'da kar yağışının başlaması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -4 en yüksek ise 1 derece olacak. 

İstanbul 29 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

29 Aralık perşembe günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise 0 derece olacak.

İstanbul 30 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

30 Aralık cuma günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağışı İstanbul'u terk ediyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise -1 derece olacak.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor. İstanbul'da bu hafta 27 Aralık, 28 Aralık, 29 Aralık, 30 Aralık, okullar tatil olacak mı? Konuyla ilgili Valilikten resmi bir açıklama gelmemesine karşın İstanbul'da şuan için okulların tatil olması beklenmiyor. Valilik ve MEB'den İstanbul okul tatil haberiyle ilgili açıklama gelir gelmez haberimizden takip edebilirsiniz

YORUMLAR 1
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Vasip abi Istanbul da tatil yap ya ben yolda kayıp dusersem zaten oldu yerler çıt olmuştu bence tatil yap yarın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller