Ankara hava durumu! Ankara'ya feci kar geliyor

29 Aralık itibariyle binlerce kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Ankara'da bu hafta kar var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara hava durumu ve haritalı hava durumu raporunu yayınladı.

Ankara hava durumu! Ankara'ya feci kar geliyor
Ankara hava durumu! Ankara'ya feci kar geliyor
GİRİŞ 29.12.2016 10:20 GÜNCELLEME 29.12.2016 10:20

2016 yılının son günlerde Ankara'da kar olacak mı? Bu hafta yurdun büyük bölümünde kar yağışı beklenirken bu hafta Ankara'da kar yağacak mı soruları sorulmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara beş günlük hava durumu raporunu açıkladı. İşte kar yağışıyla ilgili tüm gelişmeler

ANKARA'DA BU HAFTA KAR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Ankara bu hafta karlı geçecek. Ankara'da kar yağışı 28 Aralık çarşamba günü kendini göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların ise sıfırın altına düşmesi bekleniyor. İşte gün gün Ankara kar yağışı ve hava durumu raporu

ankara-26-aralık-hava-durumu

Ankara 27 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

27 Aralık salı günü itibariyle Ankara hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -1 en yüksek ise 3 derece olacak.

Ankara 28 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

28 Aralık çarşamba günü itibariyle Ankara hava durumu verilerine göre kar yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -4 en yüksek ise 1 derece olacak.

Ankara 29 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

29 Aralık perşembe günü itibariyle Ankara hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise 0 derece olacak.

Ankara 30 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

30 Aralık cuma günü itibariyle Ankara hava durumu verilerine göre kar yağışı İstanbul'u terk ediyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise -1 derece olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi