Ankara'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık valilik açıklaması

28 Aralık çarşamba günü Ankara'da okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenci ve veli yeni yıl öncesi kar tatili haberlerini merak ediyor. İşte Ankara kar tatili ve valilik açıklamaları ile ilgili son dakika gelişmeler

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık valilik açıklaması
Ankara'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık valilik açıklaması
GİRİŞ 27.12.2016 10:53 GÜNCELLEME 27.12.2016 10:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara'da okullar tatil mi? Yurt genelinde yoğun kar yağışı olması sebebiyle okullara kar tatili haberleri gelmeye başladı. Buna istinaden Ankara'da 28 Aralık'ta okullar tatil olacak mı soruları sorulmaya başlandı. Peki konuyla ilgili valilikten açıklama geldi mi? Öğrenciler ve veliler Ankara hava durumu raporunu ve okul tatil haberlerini merak ediyor. 

28 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ ANKARA'DA KAR YAĞIŞI VAR MI? HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 28 Aralık çarşamba günü Ankara'da hava durumunda etkili kar yağışının olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 1 en düşük ise -3 derece olacak. Kar yağışı bu hafta sonuna kadar devam edecek. Yoğun kar yağışı ile birlikte okulların tatil olması da gündeme geldi.

ankara-28-aralık-hava-durumu

Ankara'da 28 Aralık'ta okullar tatil mi?

Ankara'nın Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle ilçelerinde okullar tatil olacak mı?

28 Aralık çarşamba günü Ankara'da okulların kar tatili olması gündeme geldi. Valili konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Yoğun kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte okullar kar tatili ilan edilmesi durumunda haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • lütfen tatil 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sene hiç tatil olmaz bu gidişle :(
    Cevapla
  • Vali AMCA TATİL! 7 yıl önce Şikayet Et
    Ankara tatıl ver valı amcaaaa
    Cevapla
  • Fatih balcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Vali erzurumlu kolay kolay tatil etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!