Cumhurbaşkanı Erdoğan'la duygulandıran diyalog!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılışını gerçekleştirdiği Mersin Şehir Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

GİRİŞ 03.02.2017 23:39 GÜNCELLEME 03.02.2017 23:40
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün resmi açılışını gerçekleştirdiği Mersin Şehir Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni'nin ardından, hastanede yatan hastaları ziyaret etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Erdoğan'a solunum cihazına bağlı bir hasta, "Nasılsınız, iyisiniz inşallah" diye sordu. "Hamdolsun sen nasılsın" diye soran Erdoğan'a, hasta, "İyi olmaya çalışıyoruz, çok şükür." karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Nasıl, beğendin mi, iyi mi yerin?" diye sorması üzerine de "Çok güzel Allah razı olsun." yanıtını aldı.

"NASIL YENGEM SANA İYİ BAKIYOR MU?"

Bu arada ziyaret ettiği bir başka hasta Erdoğan'a sarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da odada bulunan hastanın eşini işaret ederek, "Nasıl yengem sana iyi bakıyor mu?" sorusu üzerine hasta, "Çok iyi bakıyor" şeklinde el işareti ile karşılık verdi. Bunun üzerine Erdoğan'ın, hastanın eşine dönerek, "Bak 'Evet' dedi." sözleri odadakileri güldürdü.

Erdoğan'ın, "Nasıl, memnun munusuz, yer nasıl?" diye sorusuna hasta ve eşi "Bundan fazlasını istemeyiz, Allah razı olsun, Allah sizi başımızdan eksik etmesin." karşılığını verdi.

"SANA EL ÖPMEK YAKIŞMAZ, SENİN ELİNİ ÖPERİM"

Yaşlı bir kadın hastanın "Ellerinizden öperim" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpmek için doğrulmaya çalışması üzerine Erdoğan, "Yok, sana el öpmek yakışmaz, senin elini öperim" diyerek, kadının elini öptü.

Hasta kadın, "Allah ömürler versin sana. Ne güzel hastane yaptırmışsın. Dünyalar durdukça dur." diye Erdoğan'a dua etti.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve diğer ilgililer de eşlik etti.

YORUMLAR 69
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun reis tüm illere yapılır inşallah. Bu dualar la hükümetimiz devletimiz iri diri birlik içinde hep ayakta olacaktır.
    Cevapla
  • metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ablamdan Allah razı olsun ama tayyibi herkes çok seviyor onun davası uğrunda ölecek kadar
    Cevapla
  • şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ahlak budur. İnsanlık için kim taş üstüne taş koyuyorsa Allah razı olsun.
    Cevapla
  • IYI 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet varsa,Devlet vardir.Devlet varsa Millet vardir.Iste Devlet,iste Millet.....
    Cevapla
  • 1.Haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    "Ama, ama! Bizim vergilerimizle yapıldı." diyen çıkmamış hayret!!
    Cevapla
  • ertan 7 yıl önce Şikayet Et
    önceki hükümet senin vergi paralarını ne yaptı onuda yazsana? Paralarını hortumlayıp, bu ülkeye bir tane çivi çakmayanları neden söylemiyorsun? Heykel yapmaktan başka ne yapmışlardır?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti