HDP'li vekil Hüda Kaya: "Evet demek Allah'ı inkar etmektir"

HDP İstanbul Milletveli Hüda Kaya anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda "Evet" diyenlerin Allah'ı inkar edeceğini söyledi!

HDP'li vekil Hüda Kaya: "Evet demek Allah'ı inkar etmektir"
HDP'li vekil Hüda Kaya: "Evet demek Allah'ı inkar etmektir"
GİRİŞ 11.02.2017 09:20 GÜNCELLEME 11.02.2017 09:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

HDP'li vekil Hüda Kaya referandum hakkında söylediği sözlerle bir kez daha haddini aştı.

Şanlıurfa’da referandum çalışması kapsamında halkla buluşan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, "Evet" demenin İslam'a da ters düştüğünü savunarak "İnancımıza göre 'evet' demenin karşılığı Allah'ı inkâr etmektir" dedi.

''HAYIR DİYECEĞİZ''

8 Şubat'ta Bozova ve Halfeti'de halkla buluşan partililer ve HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir, referandumda neden "Hayır" diyeceklerini söyledi.

Kaya seçimin aydınlık ve karanlık günlere karar vermek için yapıldığını söyledi. Ülkede yaşananlardan AK Partili vekillerin de rahatsız olduğunu söyleyen Kaya, "Kulağımıza geliyor. 'başkan olmak istedi, cumhurbaşkanı olmak istedi, oldu daha ne istiyor' diyorlar.

Biz kendisini eleştirene tahammülü kalmamış bir diktatörlük ile karşı karşıyayız. Ne yapmaya çalıştıklarının farkındayız. Halkı açlıkla terbiye etmeye çalışıyorlar. İnsanları köle, koyun sürüsü yapmak istiyorlar, yüz binlerce işsiz ordusuna yenilerini eklediler. Kürdün ya da ezilenin yanında olanı kapıya koyuyorlar, bu kadar pervasızca yaklaşılıyor." diye konuştu. 

YORUMLAR 11
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu dini öğrenmesi gereken birileri varsa oda HDP illerdir sen git onlara öğret Allahın ayetlerini,başkan olacak olan hdp olsaydi yine böyle konusurmuydun samimi olarak cevap ver
    Cevapla
  • yürek 7 yıl önce Şikayet Et
    önce başındaki örtüyü çıkar, sonra da zihnindeki gerçeği ortaya koy da; gerçek inancın ve kişiliğinle konuş...inanç fakiri...şeytanın yolundasın haberin mi yok? zerdüştlerle birliktesin haberin mi yok? İslam adına konuşma hakkın yok; otur oturduğun yerde....
    Cevapla
  • Ezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer siyasi bir görüşten ötürü birisikafir olsaydı, sen kafir olurdun. Markist leninist bir partide vekillik yapmak Allahı inkar mı peki ? O başörtüyü hak etmiyor, saçından tutup çıkarmak istedim bir an. Bu bir cinayet! Siyasi bir tercihi sebebiyle Allahın adına yalan söylüyor!! O küçük beynini biraz çalıştırıp ispat da getirseydi bari
    Cevapla
  • Bedirhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının tanrısı ermeni apo dur,EVET demek apoculuğa ve vatanın bölünmesine hayır demektir.
    Cevapla
  • zekeriya 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bir an önce sizi ve sizin gibileri tez vakitte helak etsin inşaallah. Böylece ülkem biraz huzura kavuşsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş