İstanbul'da 07 Mayıs'ta 12 ilçede elektrik kesilecek

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa yakasında 07 Mayıs pazar günü itibariyle elektrik kesintisi uygulanacak

İstanbul'da 07 Mayıs'ta 12 ilçede elektrik kesilecek
İstanbul'da 07 Mayıs'ta 12 ilçede elektrik kesilecek
GİRİŞ 06.05.2017 11:09 GÜNCELLEME 06.05.2017 11:09

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Başakşehir, Fatih, Beylikdüzü, Sultangazi, Esenyurt, Beyoğlu, Eyüp, Silivri, Arnavutköy, Zeytinburnu, Çatalca, ve Bakırköy ilçelerinde 07 Mayıs pazar günü itibariyle elektrik kesintisi yaşanacak

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAŞANACAĞI MAHALLELER

- BAHÇEŞEHİR 1. KISIM Mh., EBABİL Sk., DALGIÇKUŞU Cd., SÜZER Bul., KEMAL SUNAL Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CİBALİ Mh., ÜSKÜPLÜ Cd., FUKARABABASI Sk., HİSARALTI Cd., KADİR HAS Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BEYLİKDÜZÜOSB Mh., 2. Bul., 2 Cd., MARMARA Mh., İHLAS Cd., KAVAKLI Mh., YEŞİLYURT Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CEBECİ Mh., 2458. Sk., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

- ATATÜRK Mh., BOĞAZİÇİ Sk., ADALET Sk., KASIRGA Sk., LOZAN Cd., GAZİ Cd., OSMANGAZİ Mh., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KEMANKEŞ KARAMUSTAFAPAŞA Mh., ÇELEBİLER Sk., GÜMRÜK Sk., GÜMÜŞ HALKA Sk., KEMANKEŞ Cd., KÖLEMEN Sk., MALİYE Cd., MANGIR Sk., MUMHANE Cd., NECATİBEY Cd., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ARAP CAMİ Mh., ARAP CAMİ ÇIKMAZI Sk., AYLAK Sk., BAKIR Sk., BANKALAR Cd., FÜTUHAT Sk., GALATA MAHKEMESİ Sk., HOCA HANIM Sk., KERESTECİ FAZIL Sk., PERŞEMBE PAZARI Cd., SAMUR Sk., TERSANE Cd., YENİ CAMİİ ÇEŞME Sk., ZENCEFİL Sk., EMEKYEMEZ Mh., BUĞULU Sk., FÜTUHAT Sk., MÜRVER Sk., SARI ZEYBEK Sk., TENHA Sk., TERSANE Cd., YANIK KAPI Sk., YAPRAK ÇIKMAZI Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ARAP CAMİ Mh., ABDUSSALAH Sk., ARAP CAMİ ÇIKMAZI Sk., AYLAK Sk., FÜTUHAT Sk., GALATA MAHKEMESİ Sk., HEDİYE Sk., HOCA HANIM Sk., KALYON Sk., NAFE Sk., SAMUR Sk., SARI ZEYBEK Sk., SIRMALI Sk., TERSANE Cd., YANIK KAPI Sk., YEMENİCİLER Cd., EMEKYEMEZ Mh., ABDUSSALAH ÇIKMAZI Sk., ABDUSSALAH Sk., AKİK Sk., BUĞULU Sk., DEMİRCİ FETTAH ÇIKMAZI Sk., DEVE DİKENİ Sk., FÜTUHAT Sk., PORSUK Sk., SARI ZEYBEK Sk., TERSANE Cd., YANIK KAPI Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ESKİ HABİPLER Mh., HABİBLER Mh., (SULTANGAZİ İlçesi) ve civarında PİRİNÇÇİ Mh., (EYÜP İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- AKÖREN Mh., EMİR KÜLAL Cd., BAĞLARBAŞI Sk., OYMAK Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ÖMERLİ Mh., HAKKI İLERİ Cd., MALİK Cd., HADIMKÖY Mh., DR. MİTHAT MARTI Cd., YEREL Sk., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- AKSARAY Mh., İNKILAP Cd., VALİDE CAMİİ Sk., TECEDDÜT Sk., TİRYAKİ HASANPAŞA Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- MALTEPE Mh., DAVUTPAŞA ÇİFTE HAVUZLAR Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 08:30-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

- YEŞİLBAYIR Mh., YAPI Cd., ŞİMŞİR Sk., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., DEMOKRASİ Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- AYDINLAR Mh., ÇINARALTI Sk., RIDVAN Sk., YILMAZ Sk., KEMALPAŞA Cd.DESİ Sk., MEDENİ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ŞENLİKKÖY Mh., FLORYA Cd., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TURGUT ÖZAL Mh., TONGUÇ BABA Cd., 63. Sk., 69. Sk., 64. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TURGUT ÖZAL Mh., 74. Sk., 73. Sk., 75. Sk., SU YOLU Cd., 65. Sk., 56. Sk., 57. Sk., 58. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!