13 askerin şehit olduğu kaza nasıl oldu?

Şırnak Şenoba'da 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası nasıl meydana geldi? İşte TSK'nın paylaştığı video...

GİRİŞ 02.06.2017 06:44 GÜNCELLEME 02.06.2017 06:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, dün Şırnak'ta düşen ve 13 askerin şehit olduğu helikopter kazasının nasıl gerçekleştiğine ilişkin bir video yayınladı. Cougar tipi askeri helikopter, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesi'nden 13 askerle birlikte havalandıktan kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına çarparak düşmüştü. 

TSK, resmi internet sitesinden kazanın nasıl yaşandığını anlatan bir video yayınladı. Görüntülerde yüksek gerilim hatları yer alıyor.

YORUMLAR 5
  • bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu işleri kardeşim yüksek gerilime çarpmışda düşmüşte O YİĞİTLER O DAĞDA DESTAN YAZMIŞTI ama görüldüğü üzere BU ÜLKEDE HİÇ BİR BAŞARI CEZASIZ KALMAZ. NUR YÜZLÜ ŞEHİTLERİME ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    bu helikopterlerde yüksek gerilim telini görebilen bir sistem yokmu? yoksa neden takılmıyor? canlarımızı şehit veriyoruz. çok mu pahalı yoksa, 13 şehidimizden daha mı pahalı. Vatan sağ olsun demekle bitmiyor. bizim için canlarını hiçe sayıyorlar. bizse fiyatı ne olursa olsun bir önleyici sistem taktıramıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var çok kullanıyor."OLMAZ""OLMAZ""OLMAZ"Bu işte hangi bürokratik engel varsa derhal kaldırılmalıdır.
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun önlemi tedbiri yok mu arkadaş, nasıl oluyor anlamıyorum, gerlim hatlarının olduğu yerler kayıtlı değil mi, bilinmiyor mu,,, ihmal araştırılsın bir daha bu tür bir şey olmaması için her şey yapılsın... Yüksek hat, bina vs güzergahları helikopterlere, uçaklara yüklensin..
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. mekanınız cennet olsun.
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    mekanınız Cennet Olsun Allah Bizi Sizin Yaninaza Komşu Eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor