Gaziantep'te facia! Ölü ve yaralılar var...
Gaziantep'te freni boşaldığı iddia edilen minibüsün elektrik direğine çarptıktan sonra sokakta oturanları altına aldı. Kazada, 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Hacıbaba Mahallesi'nde meydana geldi. Veysel B. yönetimindeki 72 BA 97 plakalı minibüs, Şehit Sinan Sokak'ta ilerlerken, iddaya göre freninin boşalması sonucu kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptıktan sonra, sokakta oturanların arasına daldı. Minibüsün altında yaklaşık 200 metre sürüklenen 40 yaşındaki Hasan Yavuz olay yerinde yaşamını yitirdi, minibüste bulunanlar ve sokakta oturanlarla birlikte 9 kişi yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gürültüyle sokağa çıkan kazada ölen ve yaralananların yakınları sinir krizi geçirdi.
Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 45 yaşındaki Filiz Yavuz ile Nazire Tütüncü de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Tedavileri süren yaralılardan bazılarının durumlarının ciddi olduğu belirtildi.Kaza sonrası kopan elektrik telleri nedeniyle panik yaşanırken, dağıtım şirketi görevlileri kısa sürede sokaktan geçen enerjiyi devre dışı bıraktı.
Bu arada, kazada yaşamını yitiren Filiz ve Hasan Yavuz'un bir yakınlarının iftar davetine geldikleri, dışarıda otururken de kazanın meydana geldiği belirtildi.
-
ceza 8 yıl önce Şikayet Etbizde her ceza olduğu gibi trafik cezaları da lastiktır kişiye göre yon değişir,trafik kanunu beğnmeyız ama hiç değilse iran ın yasası gibi olmalı ,mesela iran da bir ağır vasıta tonajından fazla yuk yuklemış se cezası yok aktaracaksın ,yuklemen mumkun değil kaza yaptın bir şahsın ölümüne sebep oldun haklıysan bir mahkemede çıkarsın yok suçluysan cezası çok ağır ustelik karşı taraf davacı olmayacak şayet olursa zindandan çıkma şansın yokBeğen
-
yusuf 8 yıl önce Şikayet EtMaalesef freni boşalmış, fireni patlamış gibi gidercesine giden minibüsler, hafriyat kamyonları, Çimento mixserleri zaten genelde böyle hızlılar. Kaç minüscü ile tartıştık "durağa saatinde girmezsem ceza alıyoruz.. Çimento kuruyacak.. gibi bahaneler ile mevcut durumları zaten potansiyel kaza halindeler durum ancak bir facia haberi haline gelince gündem oluyorlar..Beğen
-
koçero44 8 yıl önce Şikayet Etel freni niye var abi..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Abdul 8 yıl önce Şikayet Etbu fren boşalmalar her bedense Türkiyde oluyor 25 senedir avrupadayıp buralarda böyle bir şey duymadımBeğen Toplam 3 beğeni
-
Üzgün 8 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet etsin .....Bu sadece ülkemize mahsus birşey galiba bir iki ayda fren yenilense böyle insanların yüreği yanmasa Rabbim ....Beğen Toplam 2 beğeni