Sert kayaya çarptı! Apar topar götürüldü...
Kütahya'da emekli polis memuru S.U., babası O.U.'yu cep telefonu ile arayarak dolandırmak isteyen 27 yaşındaki Hasan Hüseyin D.'yi eski meslektaşlarına yakalattı.

Olay Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda meydana geldi. Emekli polis S.U., evde otururken babası O.U.'nun çalan cep telefonunu açtı. Telefondaki kişi kendisini polis olarak tanıtıp O.U. zannettiği S.U.'ya "FETÖ/PDY soruşturmasında oğlunuz S.U.'nun da adı geçiyor. Oğlunuzu kurtarmanız için devlete para vermeniz gerekiyor" dedi. Emekli polis S.U., bir yandan babasının telefonuyla dolandırıcıyla konuşurken, diğer yandan da kendi telefonuyla halen görevde olan eski meslektaşına mesaj yazıp adresi verdiği eve gelmelerini istedi.
Kısa süre sonra Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli sivil polisler belirtilen adrese geldi. S.U. da, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya evde 20 bin TL nakit paranın olduğunu, oğlunun da kendi banka hesabına 380 bin lira para yatırdığını söyledi. Telefondaki dolandırıcı bunun üzerine eve gönderecekleri sivil polise 20 bin lirayı bir poşet içerisine koyarak vermesini, bankadaki paranın da daha sonra verecekleri devlet hesabına yatırılmasını isteyeceklerini söyledi.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri evin etrafında önlem aldı. Bir süre sonra Hasan Hüseyin D. adlı şüpheli, evin önüne geldi. S.U. ile konuşan diğer şüpheli de polis olduğunu söylediği Hasan Hüseyin D.'nin binanın arkasında olduğunu, poşetteki parayı balkondan atmalarını istedi.
İçerisine gazete kağıtları konulan poşet balkondan aşağıya atıldı. Hasan Hüseyin D. poşeti aldığı sırada polisler tarafından yakalandı. Yere yatırılıp kelepçelenen Hasan Hüseyin D. gözaltına alınırken, polisler S.U. ile telefonda konuşan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
-
misafir 7 yıl önce Şikayet Etışık hızı yada ses hızı ile serbest kalacağına inanmasa bu işi yapmaz yasal boşlukları hakimlerden daha iyi biliyorlar maalesefBeğen Toplam 4 beğeni
-
Tunahan Alanya 7 yıl önce Şikayet EtBitanesinin kolunu kesin bakin bidaha yapabiliyorlar mi...Beğen Toplam 24 beğeni
-
osman urfa 7 yıl önce Şikayet Ethelal olsun ilk defa birisi parasını dolandırıcılara kaptırmadı ve onları yakalttı. helal olsun.emniyet onları ötümeliBeğen Toplam 9 beğeni
-
Ali 7 yıl önce Şikayet EtKardeșim yetkililerde herzaman ilgilenmiyorlarki buda acı bir gerçek. Sen boșver bu ișten bișey cikmaz diyenlerde oluyor.Beğen Toplam 11 beğeni
-
izmir 7 yıl önce Şikayet Etsivil vatandaşın başına gelseydi zor yakalanırdı.telefon dolandırıcığında parayı alıp yakalanana en az 10 yıl hapis verilmeliki bir daha yapan olmasın serbest yargılanıp 1-2 yıl hapis verilirse hergün binlerce kişi dolandırılırBeğen Toplam 9 beğeni
-
gerçek 7 yıl önce Şikayet Et1-2 yıl mı? 1-2 gün ancak yatarBeğen