2 üniversiteye operasyon! Gözaltılar var

Konya merkezli 10 ilde, 2 üniversiteye yönelik FETÖ operasyonunda aralarında akademisyen ve idari personelin bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 06.07.2017 11:49 GÜNCELLEME 06.07.2017 12:07

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Selçuk ve Necmettin Erbakan üniversitelerine daha önce yapılan operasyonlarda gözaltına alınan akademisyenlerin ifadesi doğrultusunda aynı üniversitelerde görevli ve ihraç edilmiş, aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 24 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Bugün polis tarafından Konya merkezli 10 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. 4 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan ile Ermenistan'ın Beyaz Saray'da imzaladığı barış anlaşmasının metni açıklandı
Filistin'in sesi susturuldu! İsrail'in katlettiği gazeteciden yürek burkan vasiyet...