Atalay Filiz'in avukatından flaş hamle...

Seri katil Atalay Filiz'in avukatı, müvekkilinin suç ehliyetinin yerinde olduğuna ilişkin raporunun yetersiz olduğunu savunarak yeni rapor alınmasını istedi.

Atalay Filiz'in avukatından flaş hamle...
Atalay Filiz'in avukatından flaş hamle...
GİRİŞ 18.07.2017 15:33 GÜNCELLEME 18.07.2017 15:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul ve Ankara'da işlenen 3 cinayetin şüphelisi olarak tutuklu bulunan Atalay Filiz hakkında, başkalarına ait kimlik bilgilerini kullandığı gerekçesi ile "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi. İstanbul Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, Ankara ve İstanbul'da işlenen üç cinayetten tutuklu sanık Atalay Filiz ile Avukatı Merve Uçanok katılırken, kimlik bilgileri kullanılan müşteriler duruşmaya gelmedi. Hakim Melih Mızrak, sanık Atalay Filiz'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından celse arası gönderilen raporda, sanığın akıl sağlığının yerinde olduğu tespitinin yapıldığını belirtti.

Sanık Atalay Filiz, önceki celse uzun uzun ifade verdiğini belirterek, "Şu an yeni bir şey söylemeyeceğim, süre istiyorum" dedi. Atalay Filiz'in Avukatı Merve Uçanok, dava dosyasına sunduğu 5 sayfalık dilekçe ile müvekkili hakkında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından hazırlanan rapora itiraz etti. Raporun eksik hazırlandığını öne süren Avukat Uçanok, müvekkili hakkında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından yeni rapor hazırlanmasını istedi.

6 AY SONRASINA ERTELENDİ

Avukat Uçanok'un yeni rapor istenmesi talebinin bir sonraki duruşmada değerlendirilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı 11 Ocak 2018 tarihine erteledi.

İDDİANAMEDE

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, öğretmen Fatma Kayıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davanın tutuklu sanığı Atalay Filiz'in, firari olduğu dönemde 7 adet sahte kimlik belirtiliyor. İddianamede sanığın, 7 kez "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 14 yıldan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması isteniyor.

YORUMLAR 7
  • karamel 6 yıl önce Şikayet Et
    yai avukatlik ne garip bir meslek. deli oldugunu ispatlamaya calisiyor aklinca. bu kadarmi savunmaniz. butun yapabildiginiz bu mu. yazik. bir hilekar gibi degil bir hukuk adami gibi davranin.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    3 tane cinayet işlemiş adi herifin yargılanması gerekir 7 kez sahtecilik veya sahte kimliliğe gerek kalmadan idam edilmesi lazım ayrıca suçlu kişiye savunmaya çalışan ve mahkeme heyetini kandırmaya çalışan avukatlarada devlet ağır ceza vermesi gerekir.parayı al sonra 3 tane cinayeti işlemiş adamı savun bu resmen para için her şeyi yapabilen yeri gelir yalan söyler yeri gelir sahte deli raporu sunarlar yeri gelir karşı tarafı tehdit ederler atalarımız ne demiş AVUKAT yani zehir kat anlamı içeren mesleğe avukatma diyelim
    Cevapla
  • Şevket Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey avukat, bizde senin hakkında rapor istiyoruz. Ne işsin sen? Reklam için insanların acılarını deşme.
    Cevapla
  • yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahşerde, Kabirde bunları kim savunacak merak edoyorum.
    Cevapla
  • yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avukatı Şeytana tutmak lazım. herhalde şeytanıda savunurrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!