Savunma Bakanlığı'ndan operasyon açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, ortaya atılan asılsız iddiaların aksine, silahlı İHA'larla yapılan operasyonda sivil vatandaşların zarar görmediğini açıkladı.

GİRİŞ 06.09.2017 22:28 GÜNCELLEME 07.09.2017 15:05
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, son günlerde Silahlı İnsansız Hava Araçları'nın (SİHA )terörle mücadeledeki başarılı operasyonlarına gölge düşürmek için asılsız iddiaların ortaya atıldığı ve SİHA'larla yapılan terörle mücadele operasyonlarında hiçbir sivil vatandaşın zarar görmediği belirtildi. 

Yapılan yazılı açıklama şöyle; "Son günlerde, Silahlı İnsansız Hava Araçları'nın (SİHA) terörle mücadeledeki başarılı operasyonlarına gölge düşürmek için asılsız iddialar ortaya atılmaktadır. SİHA'ların terör örgütleriyle mücadeledeki başarılı ve etkin desteğinden rahatsız olan terör örgütü destekçileri; herhangi bir kanıt, delil göstermeksizin afaki söylemlerle terörle mücadelede kullanılan savunma araçlarımızın itibarını sarsmaya çalışmaktadır. Terörle etkin ve verimli mücadele için kullanılan savunma araçlarımıza yönelik kasıtlı iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. SİHA'larla yapılan terörle mücadele operasyonlarında hiçbir sivil vatandaşımız zarar görmemiştir. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için terörle mücadelemiz; aralıksız, hız kesmeden, son teknolojik savunma araçlarımızla, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir."

CHP'Lİ TANRIKULU PKK'NIN ASILSIZ İDDİALARINI GÜNDEME GETİRMEYE ÇALIŞIYORDU

CHP'nin PKK sevici vekili Sezgin Tanrıkulu son iki gündür hedefine Yerli İnsansız Hava araçlarını koymuştu.

Sezgin Tanrıkulu'na göre PKK'lı öldürmek alçaklık!

İlk olarak Kandil'den gelen talimatla PKK'ya yakın medya organları tarafından servis edilen asılsız İHA ve SİHA haberleri sonrası CHP'ki Tanrıkulu'da sürekli olarak benzer açıklamalar yapıyordu.

PKK YALANI BAŞLATTI TANRIKULU DEVAM ETTİRİYOR

Teröristler SİHA ve İHA'lardan hiç bir şekilde kaçamayıp ağır kayıplar vermeye başlayınca terör örgütüne yakın medya organları 'siviller vuruluyor' yalanını ortaya atmıştı.

YORUMLAR 109
  • serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçek atatürk çüler gerçek vatan severler bu chp ye pkk nın oyuncagı olmuş pkk nın ayak çısı olmuş chp ye oy vermemeli.... çünkü bunların asıl kisvetleri vatan dvelet bayrak .... ata türk düşmanı bunlar.......... gerçek chp liler andımızı birkere okusunlar........ bunlar chp yi içten sarmış kanser lerdir. bunlar chp den temizlenmeden chp den hiç birşey olmaz vatan hainleri partisi haline dönüştü chp
    Cevapla
  • gaga 6 yıl önce Şikayet Et
    SİHA lar türeyeli teröristler Eylem yapamaz oldu:Bu niye bunları üzüyor acaba.Bence Teröre destek vermekten yargılanmalı...
    Cevapla
  • e. gün 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP gine adalet!!!!!!!!!! Yürüyüşünde
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adama hala neden dokunmuyorlar bir türlü anlamıyorum.
    Cevapla
  • Oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonra chpkk dediğimizde kızıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!