Sezgin Tanrıkulu'na göre PKK'lı öldürmek alçaklık!

Silahlı insansız hava araçlarının kullanımına karşı olduğunu ifade eden CHP'li vekil, devleti sivil vatandaşları öldürmekle suçladı.

Sezgin Tanrıkulu'na göre PKK'lı öldürmek alçaklık!
Sezgin Tanrıkulu'na göre PKK'lı öldürmek alçaklık!
GİRİŞ 06.09.2017 11:40 GÜNCELLEME 06.09.2017 11:40
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekilli Sezgin Tanrıkulu, dün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında terörle mücadelede yeri oldukça önemli olan SİHA'lara karşı olduğunu söylemişti. Tanrıkulu gelen tepkiler üzerine yeni bir skandala daha imza attı.

YENİ AÇIKLAMA

Teröristlerin korkulu rüyası olan SİHA'lar hakkında yaptığı açıklamalarla Kandil'i sevindiren CHP'li vekil, gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı.

SİHA'ların sivilleri vurup öldürdüğünü savunan CHP'li vekil, bu konuda açıklamalarının devam edeceğini işaret etti.

"TEŞHİR ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Sezgin Tanrıkulu, "BAYRAKTAR adlı Silahlı İnsansız Hava Araçları sivil yurttaşları vurdu, öldürdü.Bütün alçaklığınıza rağmen bunu teşhir etmeye devam edeceğim."dedi.

"SAVAŞIN KURALLARI VARDIR"

Tanrıkulu, dün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında "Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır. AKP Hükümeti, 2002'de seçim bildirgelerine, hükümet programlarına bakıldığında, adalet, özgürlük, eşitlik ve insan haklarına saygı iddiasıyla geldi. 15 yıl sonunda toma, dozer, SİHA iktidarına dönüştü. Bu iktidarın adı toma, dozer ve SİHA iktidarıdır." diye konuşmuştu.

YORUMLAR 66
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Hey bu sözleri sarfedenler! Canlı bombalarla özellikle asker ve polislere yönelik toplu katliam girişimleri yapıldığında neden çıkıp iki kelam etmediniz. O zaman aklınız mı yoktu yoksa insanlığınızı mı unutmuştunuz? Size yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Baron 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezgin doğru söylüyor, TSK da doğrusunu yapıyor! Sivil-aker-polis farkı gözetmeksizin yollara EYP döşeyip insanları toplu olarak imha etmeyi düşünenler asla insan olarak nitelendirilemeyeceği için SİHA'ların bunların üzerinde kullanılmasında sakınca yoktur. Üretimlerinde ve kullanılmasında emeği geçenlerin hepsine şükran borçluyuz.
    Cevapla
  • Terazi 6 yıl önce Şikayet Et
    zoruna mı gittiii?
    Cevapla
  • Memleketim. 6 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk görevini chpkk aldı birde bunlara devleti milleti emanet edecekler Rabbim fırsat vermesin 2019 çok önemli olduğu buradan anlaşılıyor
    Cevapla
  • antepli 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH size ve sizin gibilerin eline ne devleti nede milleti bırakmasın,insan ve vatansever olmaninda kurallari vardir,ama sizde ne insanlık nede vatanseverlik olmadığı için bunları bilmezsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
120 yıldır alem yapan ailenin son ustası: Rıza Akbalış...