Bursa-Ankara karayolunda feci kaza!

Bursa - Ankara karayolu İnegöl Babasultan kavşağında minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.09.2017 08:25 GÜNCELLEME 07.09.2017 09:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bursa-Ankara karayolu İnegöl Babasultan kavşağında minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. İHA'nın haberine göre; 18 yaralı ise başta İnegöl Devlet Hastanesi olmak üzere çevre hastanelere kaldırıldı.

YORUMLAR 10
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Otobanda tırcılar tam sol şeride kadar çıkıp birbirini solluyor,lambalarda iki şerit olmasına rağmen bir sağdan bir soldan bakmışsın girişmişler 4 şerit olmuş müsriflik diyorlar zahir aman boşluk olmasın hemdi de herşey trafik polisinin önünde oluyor ,kurallara uymaya çalıştığın zaman korna denen illet kadraja giriyor demin bir arkadaş demişti % 90 ı katil diye ben daha iddalıyım % 98 malesef yaya geçidi süs olarak renk olsun diyr yapılmış insanlar arabalara yol beriyor ondan sonra da bu kazalar kaçınılmaz Çok acelemiz var tabakhaneye ...yetişecek ya
    Cevapla
  • yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    burdan surucu kurslarina hatirlatma yapalim sizler vebal altindasiniz. benzin pahali diyip ders sayisini azaltan veya eksik veren kurslar bu kazalarda paylari buyuk. surucu yetistirmeyen kurslar para icin bu vahsete imza atiyorlar. kurd hocalari kural anlatip egitecegine dert yaniyor. yazik. bu kurs sistemi guncellenmeli veya degisririlmeli.
    Cevapla
  • Fatih Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o kavşakta kaza geliyorum diyordu. İnsan ölmeden tedbir alınmaz bizde maalesef. Artık o kavşağı güvenli hale getirebilirsiniz. Buyrun
    Cevapla
  • Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayramda Ankaradan İstanbula gidip geldim. Hız sabitleyiciyi 120'ye ayarlamıştım ama başta hafif ticari araçlar olmak üzere beni sağlamayan sollamayan kalmadı. Devlet sıkı denetim yapıp cezaları uygulamayarak vatandaşına "benim koyduğum kuralları hiçe sayabilirsin" mesajı veriyor. Vatandaş üç kuruşluk cezadan kurtarıyor, bedeli canıyla ödüyor. Büyük vebal.
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 6 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte saygı saygııııııııııı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller: 1 milyon TL altında 3 model var
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor