Azılı teröristten asker itirafı! Hepsi yalanmış

Ovacık Başsavcısını şehit eden terörist, operasyonda yaralı olarak yakalandıktan sonra kurtarılınca "Örgüt bize yakalanırsanız infaz edilirsiniz diyordu. Hepsi yalanmış." dedi.

Azılı teröristten asker itirafı! Hepsi yalanmış
Azılı teröristten asker itirafı! Hepsi yalanmış
GİRİŞ 12.09.2017 09:55 GÜNCELLEME 12.09.2017 16:40
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Tunceli'den Kahramanmaraş'a kadar süren 414 kilometrelik takibin sonunda yaralı yakalanan, Ovacık Başsavcısı Murat Uzun'u şehit eden PKK'lı terörist Gürbüz Topçu, hayati tehlikeyi atlattı.

HEPSİ YALANMIŞ

Alnından ve omzundan vurulmasına rağmen el bombası atmaya çalıştığı Mehmetçiğin ağır yaralı olarak bulduğu terörist Gürbüz Topçu tedavi edildi.

Ulaşılan bilgiye göre Topçu, başında bekleyen doktor ve güvenlik güçlerine teşekkür etti. Azılı teröristin şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Yıllardır bizi, 'bulunduğunuz yerde örgütten kaçıp ya da çatışma bölgesinde teslim olursanız sizi işkence yaparak öldürürler' diye korkuttular. Ben de kendi grubumdakilere hep, 'teslim olursanız infaz edilirsiniz. Yaralı bile teslim olmayın. Asker sizi öldürmeden siz kendinizi öldürün' diyerek aynı şeyleri söyledim. Ama şimdi hepsinin yalan olduğunu anladım. Konuşamıyordum ama doktorların ve askerlerin beni kurtarma çabalarını duyuyordum. Hiç bir şey bize ve bizim de başkalarına anlattığımız gibi değildi. Ne yargısız infaz ne de kötü muamele var. Öldürmek için bir saat ateş ettiğim Mehmetçik beni kurtardı. Her şey için çok pişmanım."
Bu arada Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollarla gelerek eylem için keşif yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 PKK'lı tutuklandı. Şanlırfa'daki diğer operasyonda da yine Suriye'den gelen bir YPG'li yakalandı.

SABAH

YORUMLAR 32
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi af edin ama vatan hainlerini asla. Hazreti Ali kerremellahu veche
    Cevapla
  • özkan 6 yıl önce Şikayet Et
    salaydiniz bari.
    Cevapla
  • sapanca17 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunu niye öldürmüyorsunuz arkadaş,bu it yine firsat bulsa yemim billah yine sehit eder...haine merhamet mazluma iskencedir.
    Cevapla
  • Destan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarali yakalamak ne demek yarasina tuz basinki 24 saat iltihap kapmasin.
    Cevapla
  • Nur 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke doğru olsaydı. Yakalandiginiz an gebertilseydiniz keske
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!