Başbakan'dan TEOG açıklaması! Her sınıfta olacak

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

GİRİŞ 03.10.2017 14:12 GÜNCELLEME 03.10.2017 14:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, TEOG sınavı ile ilgili olarak, "Her sınıfta yazılı sınav olacak, biri de merkezi olacak" dedi.

TEOG sorusu üzerine Yıldırım, "TEOG'la ilgili gerekli açıklamaları yaptık, detayları çalışılıyor. Sınavsız öğrenci olur mu? Yazılı sınavlar her sınıfta olacak, o sınavlardan birisi de merkezi sistemde olacak, hepsi bu. (Dershaneler olacak mı) Okulda okunan sınavlardan bir tanesi soru havuzunda merkezi şekilde olacak. Hepsinin detayı çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde açıklanır" dedi. 

YORUMLAR 9
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Her eğitimci üst seviyede olup her okul a taksim edilirse bütün çocuklar da başarılı olur şu okul bu okul dolaşıp durmazlar gariban zengin muamelesi görmemiş olurlar adalet ve kalkınma partisi ..
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu her sınıfta olacak olan sınavlar nerede yapılacak? Her öğrencinin kendi okulunda yapılırsa bu o zaman durum vahim. Nereden belli öğretmenler yardım etmeyecek diye? Artı güneydoğu bölgesinde öğretmenleri tehdit edip soruları alma veya cevap yoluna gidilir. Saçma bence eğitimin kalitesi düşecek anlaşılan
    Cevapla
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayda taşeron gibi olacak koskoca reis diyorki teok artık yok çocuklar sevindi bir anda ama Başbakan açıklamasına göre hevesleri kursaklarında kaldı merkezi sınavda teokun isim değiştirilmiş halidir hey gidi Türkiyem hey bir kez olsun söylediğiniz sözün arkasında durun biz taşeron lar gibi çocukların heveslerini kırmayın ey devletin ileri gelen büyükleri
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakan, özel okullarda müzik, beden, din dersleri okutulmuyor ! onların yerine matematik, fen dersleri işleniyor !!! Ve bu derslerden hepsi 100 alıyor... tanıdıklarımdan biliyorum. Mevcut dersler de 90-100 arası notlar... Bizim evlat ise piskopat solcu , dinsiz imansız, vatan haini , Tayip Erdoğan düşmanı öğretmenlerin elinde !!! Öğretmenim takrir almam için 2 puan verir misiniz ? deyip günlerce öğretmenin peşinde gezen gençleri bilir, duyardım! Ama ne çare o 2 puanı bile vermezler, üstüne birde hakaret ederler !!! Ama özelde (para) bol keseden puanlar, dediğim gibi 90-100 arası notlar.
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistemin 6 7 yıl sonra değiştireceksiniz boşuna eğitim ile uğraşıyorsunuz.Ben olsaydım bir konsensus kurallar kurulu kurarım 81 il ve ilçelerde hatta köylerdeki öğretmenlerden A4 kağıdına eğitim sisteminin nasıl olması gerektiğini tarafsız bir şekilde yazmalarını ve Merkezi Ankara ya göndermelerini ve aynı cümle ve aynı olan fikir düşüncelerini bir araya toplar ve çıkan sonucu Medya önünde Halkımız ile paylaşırdım hem Halk sever böyle şeyleri Devletim çok güzel yapıyor diye ama şimdiki olsun daha önceleri hepsi boş ve boşuna uğraş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!