Hulusi Akar'dan kritik 'idlib' açıklaması!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Ankara Polatlı'da katıldığı bir tatbikatta gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Hulusi Akar'dan kritik 'idlib' açıklaması!
Hulusi Akar'dan kritik 'idlib' açıklaması!
GİRİŞ 20.10.2017 16:00 GÜNCELLEME 20.10.2017 16:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar,açıklamasında "Irak'ın kuzeyinde ülkemizin ve bölgemizin istikrar ve güvenliğini yakından ilgilendiren gayrimeşru bir referandum yapılmıştır. Bu husus yakından takip edilmekte olup bundan kaynaklanan önemli güvenlik tehdidine karşı gerekli çalışmalar yürütülmekte ve gereken tüm tedbirler alınmaktadır." ifadelerine yer verdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın açıklamaları şöyle;

İDLİB AÇIKLAMASI

Ülkemizin ve bölgemizin güvenliği için Suriye'nin kuzeyinde alınan tedbirlere ilaveten Astana görüşmelerinde sağlanan uzlaşma çerçevesinde şimdi de İdlib'de güvenli bir alan oluşturma, ateşkesi sağlama ve sürdürme çalışmalarımız devam etmektedir.

"ORDUMUZ CANI VE KANI PAHASINA ÜLKEMİZİ KORUMAYA DEVAM EDECEK"

Mazisi şan ve şerefle dolu ordumuz, belirsizlik, risk ve tehditlerin yoğunlaştığı coğrafyamızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin egemenlik ve bağımsızlığını, asil milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü tehdit ve tehlikeye karşı kutsal vatan topraklarını milletinin emrinde canı ve kanı pahasına korumaya devam edecektir.

"ÖLÜRSEK ŞEHİT, KALIRSAK GAZİ"

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra temizlenen ve temizlendikçe daha da güçlenen Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye Cumhuriyeti devletinin hak ve menfaatleriyle asil milletimizin güvenlik ve huzurunu sağlamak maksadıyla çalışmalarını 'ölürsek şehit, kalırsak gazi' anlayışı içinde dün olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla sürdürmektedir, sürdürmeye devam edecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    prof yada doç degilim çanakkaladakilerde degildi ama düşman egildi çanakkale dimdikti ben niye egilim ölüsüde diri diriside diri gazinen bir canakkale sehidi ve sahidiyim
    Cevapla
  • miroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    en büyük asker bizim asker su uyur hulisi akar
    Cevapla
  • Dersimli 6 yıl önce Şikayet Et
    siz idlibte terör aramayın.teröristler afrinde mümbiçte cirit atıyor abd kafirinin verdiği silahlarla.onların besleyip şımartan başta abd köpegidir.ayrıca rusyaya ile irana güvenilmemelidir.yılanın başını küçükken ezecektik.şimdilerde Rakkada gövde gösterisi yapıyorlar dinsiz imansız pyd liler.idlibi koruma altına almaktada yarar vardır.vesselam....
    Cevapla
  • Batman 6 yıl önce Şikayet Et
    idlibe girme nedeni de zaten afrindir. amac afrini çembere alıp akdenize inmelerini engelleyip kaçışlarını engellemektir. biraz büyük düşünün . bazı şeyler haa deyince hemen olmuyor. Strateji budur. afrine direk saldırabilirdi. fakat pek çok şehit verecektik. şimdi buna gerek olmaycak çünkü tsk idliptede olası afrin operasyonundada siviller için çadır kent kuracak .içerde sadece pkk kalacağı için hareket kabiliyeti güçlenecek. 3 aylık kuşatma 1 aya düşecek.
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi Paşalar lazım bize Paşam.
    Cevapla
  • Diyarbakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun komutanim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro