Başakşehir’de görev değişimi

Başakşehir Belediyesi’nde Belediye Başkanlığına Yasin Kartoğlu’nun seçilmesinin ardından 6 Başkan Yardımcısından 4’ünde değişim yaşanırken müdürlüklerde de yeni atamalar oldu.

Başakşehir’de görev değişimi
Başakşehir’de görev değişimi
GİRİŞ 25.10.2017 14:17 GÜNCELLEME 26.10.2017 10:26

Başakşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Mevlüt Uysal’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte 2 yardımcısını İBB’ye alması üzerine bir diğer yardımcı da mazeret bildirerek görevi bıraktı.

Başakşehir Belediye Meclisi’nde 4 Ekim’de gerçekleşen seçim ile göreve gelen Başkan Yasin Kartoğlu yeni ekibini oluşturmaya devam ediyor. AK Parti Meclis Grubu’ndan Muharrem Çınar ve Sebahatdin Kayas’ı ekibine dahil eden Kartoğlu, 4 müdürünü de Başkan Yardımcılığı görevine getirdi.

İmar ve Şehircilik Müdürü olarak başarılı hizmetlere imza atan Abdüllatif Kurt ve birçok sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Sağlık İşleri Müdürü Hasan Basri Gül ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Tayip Tanrıkulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kartoğlu, kendisinin yürüttüğü Başkan Yardımcılığı görevine ise Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik’i getirdi.

Belediye bünyesinde 4 müdürün Başkan Yardımcısı olması ile birlikte boşalan müdürlüklere de yeni müdürler atandı. Fen İşleri Müdürlüğüne Emre Öztürk, İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Emre Bingöl atanırken, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri yeni müdürler atanana kadar vekâleten yürütülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak