Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu!

Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından hakkında yapılan suçlamalara ve yine kendisi hakkında çıkan haberlere yorumda bulundu.

GİRİŞ 08.12.2017 11:57 GÜNCELLEME 08.12.2017 13:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Serkan Kaya ‘Kara Gözlüm’ adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş’ı oynatmış ancak Yerlitaş’ın şehitler hakkındaki sözleri tepki alınca klip çöpe atılmıştı. Kaya, 80 bin TL daha harcayarak klibin yenisini çekti. Toplamda 160 bin TL’ye mal olan klip bugün yayına girdi.

Diğer taraftan, Nur Yerlitaş’ın yakın arkadaşları Demet Akalın, Ajda Pekkan ve Işıl Reçber de ünlü modacının sözleri üzerine kendisini sosyal medyada takipten çıkmıştı. Nur Yerlitaş da bütün bu olan bitenin ardından sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“DOĞRUYU SERKAN ANLATSIN”

Yerlitaş, “Daha ne kadar kullanacaksınız beni? Basın toplantısında görüşürüz melekler… Yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok… Hele beni takipten çıkaranlara sitemim de yok! Kaleminizi ADAM gibi kullanın. Artık söz Serkan Kaya da… Doğruyu o anlatsın” yazdı.

YORUMLAR 19
  • Ahıskalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ... buna insan demeye dilim varmıyor ama Rabbim bunları bize ibret olsunllar diye yaratmış. Allah böyle insanlar ile bizleri sınamasın.
    Cevapla
  • BİLGİNAKREP 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleketin HAİNLERİ inanç düşmanlarını megalomanları ciğeri beş para etmeyenleri baş tacı etmekte başka bir benzeri yok
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    sehide kurban ol sen defol git amerikana avrupana
    Cevapla
  • Trakya 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin kullanılacak tarafın var mı be yaa?..
    Cevapla
  • sivasli 6 yıl önce Şikayet Et
    yigido serkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!