Karadeniz'de sıcak gelişme! Terörist teslim oldu

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde bir PKK’lı terörist kırsal kesimde yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinasının önüne çıkarak teslim oldu.

GİRİŞ 15.12.2017 15:34 GÜNCELLEME 15.12.2017 15:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine terörist gözaltına alınırken, bölgede operasyon yoğunlaştırıldı.

Giresun’un Dereli ilçesindeki Kulakkaya Yaylası'nda gittiği kahvede bulunanlar tarafından 2 ay önce ihbar üzerine yakalanan 'Aram' kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan’ın ardından bir terörist daha güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Sabah saatlerinde Yağlıdere ilçesinin yüksek kesimlerinde kar nedeniyle yol açma çalışması yürüten iş makinesinin önüne gelen bir terörist, teslim olmak için yardım istedi.

İş makinesi operatörünün durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma özel harekât timi sevk edildi. Adı henüz açıklanmayan terörist jandarma güçlerince gözaltına alındı. Bölgede, 4-5 kişilik bir grup oldukları tahmin edilen, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyonlar yoğunlaştırıldı.

YORUMLAR 13
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    ĞÜNEŞ doğuda doğar,batıda batar,MALAZĞİRT ,doğuda doğdu,TÜRKLER,ANADOLUYU öyle YURT edindiler KURTULUŞ SAVAŞI ,SAMSUN,AMASYA,ERZURUM,SIVAS konğreleriyle KAZANILDI,doğu,g.doğu ERMENİLERİ,FRANSIZLARI tek başına tarumar ettiler, konuşurken yorum yaparken HERKES diline,sahip olması lazım.BÖLÜCÜLÜK yapan,öven,tasdik eden yayınlayan hukuk yasalar karşısında aynı suçu işlemiş sayılır.DİKKAT!
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    ben ne çakkalar ğördüm.TÜRK ğörünüp fetö,dhkp-c,mlkp,tiko,dev sol,dev yol,misyoner,çıkıp VATANIMI emperyalistlere satmaya kalktılar.ben ne HAİNLER ğördüm.kürdüm deyip,israille,ermenistanla,alamanyayla beraber TÜRKİYEME SALDIRDILAR.ben ne HAİNLER ğördüm.müslüman görünüp münafıklık yaptılar.ben ne HAİNLER ğördüm.VATANI kürt,türk,alevi,sunni diye ayırıp. BÖLMEYE ÇALIŞTILAR.
    Cevapla
  • asoğax 6 yıl önce Şikayet Et
    ermenistan teröristleri besliyor
    Cevapla
  • Levrok 6 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Karadeniz bölgemizdeki Terörist faliyetlerin tetikcisi Ermenistandir. Ermenistanda birkac bomba patlasin belki ozaman akillari baslarina gelir
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hayvanların karadeniz coğrafyasında fazla hayatta kalma şansları yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...