Kudüs bize emanettir!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Medeniyet Yolcuları Vakfı tarafından düzenlenen “Yürü Aksa’ya Ayaklarına Kudüs Gücü Gelsin” programına katıldı.

Kudüs bize emanettir!
Kudüs bize emanettir!
GİRİŞ 01.01.2018 13:24 GÜNCELLEME 01.01.2018 13:24

Sancaktepe Taha Akgül Spor Kompleksi’nde düzenlenen program, İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Medeniyet Yolcuları Vakfı Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem’in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Temurci, Türkiye’nin Filistin’i yalnız bırakmadığını ve Kudüs davasına sahip çıktığını belirterek şu sözlere yer verdi: “Kudüs şehirlerden bir şehir değildir. Kudüs bizim ilk istikametimiz, ilk kıblemiz; Mekke ve Medine’den sonraki kutsal şehrimizdir. Müslümanlar olarak bunu bilmeli ve bu şuurla bu kutsal mekâna sahip çıkmalıyız. Kudüs Hazreti Peygamberin bizlere emanetidir. Amerika insanlığa faydası olmayan, bölgede ve dünyada yeni karışıklıkların kapısını açacak bir Kudüs kararı aldı. Bizler Türkiye olarak Amerika’nın aldığı bu kararı tanımıyoruz. Hamdolsun Kudüs’ü her şeyi ile sahiplenen ve ‘dünyada tek kalsak dahi Kudüs’ü savunmaya devam edeceğiz’ diyen bir liderimiz var. Bizler bu coğrafyada Müslümanlar olarak birliği ve beraberliği sağlamak durumundayız. Katar’a ambargo uygulamada sıraya giren ülkeler maalesef Hazreti Peygamberin emaneti Kudüs’e sahip çıkmak adına İstanbul’a devlet başkanlığı düzeyinde temsilci gönderemediler. Manevi değerlerimize bağlı, milli bilinci sahiplenen, şuurlu bireyler yetiştirmek için çalışan Medeniyet Yolcuları Vakfı’na ve yöneticilerine bizleri böyle anlamlı bir programda buluşturduğu için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok