Tipioğlu, silah arkadaşlarını Afrin'e uğurladı

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Zeytindalı Harekatına katılmak için Afrin'e giden Polis Özel Harekat timini uğurladı.

GİRİŞ 22.02.2018 14:55 GÜNCELLEME 22.02.2018 17:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyona katılmak için Şanlıurfa'dan Afrin'e giden kahraman vatan evlatları (PÖH) timi, uğurlandı.

Polisleri uğurlama törenine; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu katıldı. 

 

Polisleri uğurlama sırasında Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile Özel Harekat Polisinin kucaklaşması, duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ''Vatan, millet, bayram ve mukaddesatımız uğruna, Afrin'e yola çıkan silah arkadaşlarım, al bayrağımızın gölgesi hep üzerinizde olsun. Allah'ım sizi her türlü kazadan, beladan muhafaza eylesin. Rabbim, sağ salim ve muzaffer bir şekilde gidip gelmeyi nasip etsin'' dedi. 

YORUMLAR 11
  • Asigurur 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Yar ve Yardımcınız Olsun..Yolunuz Acık olsun.. Amin..
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizin,birliği ve dirliği için mücadele eden; TSK,Polis,,MİT,Öso,yardım kuruluşları vb. kişileri Melek orduları ile korusun.Amin.
    Cevapla
  • Ahmed Azeri 6 yıl önce Şikayet Et
    Salamaleykum ALLAH AZZA Ve CELLE sizleri niyetlerinizi ve ayaklarinizi sabit etsin kardeşler unutmayin şaniniz makaminiz cok guzel ve ustundur dualarimiz sizinle sizler aslanlarsiniz her an in sa a ALLAH size yardıma gelmek ucun haziriz ALLAH Baba ve ANNLERİNİZE ssbir ve kalb rahtligi versin amin acmain
    Cevapla
  • Abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Zorgünde hatırlananlara selam olsun
    Cevapla
  • VATAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizleri şer güçlerden korusun. Rabbim yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı