Nikah tarihi almışlardı! Şehit düştü

Afrin kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in (24) Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Dibek köyündeki ailesine acı haber verildi.

GİRİŞ 02.03.2018 03:32 GÜNCELLEME 02.03.2018 09:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekatı kapsamı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jardarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Dibek köyünde oturan baba ocağına ateş düştü. Şehit Demirel'in köyde yaşayan annesi Serpil ve babası Aydın Demirel, nişanlısı Rukiye Çekirdek ve 2 kardeşine acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve askeri yetkililer tarafından yanlarındaki sağlık ekipleri kontrolünde verildi.

30 AĞUSTOS'A NİKAH TARİHİ ALMIŞLARDI

 

 

Yakınları, şehit Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in geçtiğimiz Eylül ayında Rukiye Çekirdek ile nişanlandığını ve 30 Ağustos 2018 tarihine nikah günü aldıklarını söyledi. Acı haberin ardından şehidin ailesinin yaşadığı Dibek köyündeki evine Türk Bayrağı asıldı, yakınları ve köylüler taziye ziyaretine geldi.

YORUMLAR 22
  • vatan sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Kahrulsun zalimler Rabbim islam alemin güc ver
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mutluluğunuza mani olanları kahretsin tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yigitlerimize fani olan dünyadan asıl evinize gittiniz rabbim hz muhammeddin Sancağı altinda toplamayi nasip etsin sizleri Allah ömür verdiği sürece bu aziz millet sehitlerimize hep dua edicek rabbim kabul eylesin amin
    Cevapla
  • Hamide 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabır versin
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Dikkat edin, Amerika hükümeti kandırmasın yine. Yoksa aziz şehitlerimizin kemikleri sızlar. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı