Polis memuru okulda dehşet saçtı!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru olduğu öne sürülen bir veli, tartıştığı okul müdüresi ve öğretmeni silahla yaraladı. Yaralı eğitmenler hastaneye kaldırıldı..

GİRİŞ 11.04.2018 09:51 GÜNCELLEME 11.04.2018 11:38
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Bursa merkez Nilüfer ilçesinde, polis memuru olan veli tartıştığı okul müdürü ve öğretmeni silahla vurarak yaraladı.

Olay saat 9.30'da Kadir Çavuşoğlu İlkokulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru olduğu öğrenilen veli, tartıştığı okul müdürü ile öğretmeni silahla vurdu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

 

Polis memuru ise meslektaşları tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI

Bursa'da, Hasanağa Mahallesi'ndeki Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlokulu'nda bu sabah meydana gelen ve Okul Müdürü Tülay Taş ile Yardımcısı Sinan Delibaş'ın tabancayla vurulduğu olayla ilgili soruşturma sürüyor. Taş ile Delibaş'ı vuran velinin, merkez Yıldırım ilçesi Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde görev yapan ve olayın ardından açığa alınan polis memuru İlhan Ö. olduğu öğrenildi. 

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Olayla ilgili açıklama yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "İlhan Ö. geçenlerde okula gelip, burada eğitim gören çocuğunun bir veli tarafından dövüldüğünü söyleyip Okul Müdürü Tülay Taş ile tartıştı. İdarenin şikayeti üzerine polis memuru hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Aynı memur bu sabah okula gelip tartıştığı Müdür Tülay Taş ile Yardımcısı Sinan Delibaş'ı yaraladı" dedi.

ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan olayın ardından okulda eğitime bugün için ara verildi, öğrenciler evlerine gönderildi. Yaralı Tülay Taş ile Sinan Demirtaş'ın tedavilerinin ise sürdüğü açıklandı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bursa'da Hasanağa Kadir Çavuşoğlu İlkokul'nda bu sabah meydana gelen, Okul Müdürü Tülay Taş ile Müdür Yardımcısı Servet Delibaş'ın yaralandığı olayın ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklama şöyle:

''11.04.2018, saat 09.30'da ilimiz Hasanağa Mahallesi, Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu'nda silahla yaralama olayı meydana gelmiştir. Olayda; Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru İ.Ö. (45) okulda öğrenim gören çocuklarına kötü muamelede bulunulduğu iddiası ile Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nı bacaklarından vurmuş olup (hayati tehlikeleri bulunmamaktadır), anılan polis memuru kullandığı silahla birlikte görevlilerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Derhal Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli tahkikat başlatılmış, idari soruşturma da başlatılarak polis memuru İ.Ö. görevden uzaklaştırılarak (açığa alınmış) Müfettiş görevlendirilmesi yapılmıştır."

MÜDÜR YARDIMCISI VOLEYBOL HAKEMLİĞİ YAPIYORDU

Bu arada okulda bacağından yaralanan Müdür Yardımcıs Sinan Delibaş'ın ulusal voleybol hakemliği de yaptığı öğrenildi

YORUMLAR 57
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    düşünmeden yorum yapanlara hayret ediyorum,45 yaşına kadar silahını böyle bir durum için kullanmamışta neden şimdi.herkesin bir sabır sınırı vardır.
    Cevapla
  • kimsesiz 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi biz de sabrımız taştığında adam mı vuralım silah alıp.sabrın taştıysa adalete müracaat edersin.medeni insanın işi budur.
    Cevapla
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    her önüne gelen elini kolunu sallayarak okula girmemeli...adam gitmiş polisin çocuğunu dövmüş...polis gitmiş öğretmeni müdürü vurmuş...yol geçen hanı...HER OKULA BİR GÜVENLİK İSTİYORUZ....
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Ali. Günde 50 liraya tuttuğun güvenlik dıkşın dıkşın diye vuracak değil mi polisi.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak kınıyorum...
    Cevapla
  • muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    zavallı öğretmenler ve öğretmenlik mesleği!ne hale geldi.hiçbir öğretmen kurşunu hak edecek bir fiil işlemez.kanunlar öğretmene vurur,öğrenci öğretmene vurur,veli öğretmene vurur.ve başarı öğretmenden beklenir.öğretmen canını koruma derdinde.
    Cevapla
  • ahlatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    nede eminsiniz hiç bir öğretmen kötü fiil işlemez derken. Öğrencisini taciz dene sapık öğretmenler hayaletti yada daha geçen gün çocuğun defterine ailesi inançlı diye haç işareti çizip küfretmiyordu.. Kendinizi çok büyük bişey sanmayın asttığım astık kestiğim kestik demeye çok başlaınız buda toplumda öğretmenlere karşı gittikçe antipati beslemeye başladı millet..
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Her sabah balkondan okulu izliyorum birçok öğretmenin davranışı mesleğine yaraşır değil bnde bir öğretmen olarak bu tarz durumlardan utanıyorum mesleğe yaraşır insanların öğretmen olmaması bugünkü durumu aciklar.Bu aynı şekilde ordaki polis içinde geçerli görevini kötüye kullanması kanunlardan bi haber olduğunun açık kanıtıdır.Sonuç şu ki kim olursa olsun elinde en ufak bir üstünlük olunca zayıf olana karşı kullanmaktan kacinmiyor sonumuz hayrolsun ama zor gibi ...
    Cevapla
  • OZAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Görelim bakalım HAK neyler .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız