İlhan Kesici açıkladı! CHP'nin adayı kim olacak?

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi.

GİRİŞ 03.05.2018 13:40 GÜNCELLEME 04.05.2018 10:26
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin." dedi. 

İnce, partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak."  açıklamasını yaptı. 

Yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacaklara CHP'lilerin yardımcı olmasını isteyen İnce, "Yardımcı olsunlar ki bu diktatöre göstersinler. İmza konusunda arkadaşlarımıza örgütümüzün yardımcı olacağına inanıyorum. CHP'lilerin ittifak içerisinde aday olmak isteyen cumhurbaşkanı adaylarına imza vererek yardımcı olmasını istiyorum." diye konuştu.

MUHARREM İNCE'Yİ TEBRİK ETTİM

İlhan Kesici de basın mensuplarının soruları üzerine, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti." yanıtını verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 209
  • ahlatlı 13 5 yıl önce Şikayet Et
    gömeriz sandığa olur biter
    Cevapla
  • FAN Gubidik 5 yıl önce Şikayet Et
    sol cenah sağ kesimden aşı yapıp oy toplama planı bu plan düşünerekhazırlanıp bir süre mayalanıp ortaya atılan proje aday tercihleri abdullah ğül ilhan keseci abdul latif şener kara molla vesaire diyerek seçmen koparma planı
    Cevapla
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    Korktuk. Ödümüz koptu. Artık 24 Haziran'a kadar yemeden içmeden kesiliriz. İnce'liriz. Ha birde Ramazan var, yardımımıza koşar.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlarmı ülke yönetecek?
    Cevapla
  • Kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    Acele etmiyoruz siz de acele etmeyin 24 hazirandan sonra açıklardınız ne bu acele ? Muharrem inceden kurtulmak için iyi fikir kılıçtaroğlu iyi düşünmüş cehape genel başkanlığı sana yeter kılışdar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!