AK Parti Ankara adayı Aydın hızlı başladı

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, 24 Haziran'a kadar Başkent'te adım atmadık yer bırakmamaya kararlı.

AK Parti Ankara adayı Aydın hızlı başladı
AK Parti Ankara adayı Aydın hızlı başladı
GİRİŞ 28.05.2018 15:48 GÜNCELLEME 28.05.2018 16:44

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, 24 Haziran için çalışmalarına hızlı başladı.

STK'lardaki başarılı çalışmalarıyla da tanınan iş dünyasının önde gelen isimlerinden Barış Aydın, Batıkent Çakırlar bölgesindeki seçim ofisinden yönettiği çalışmaları kapsamında gün boyu ziyaret ve toplantılarını yoğun bir tempoyla, aralıksız sürdürüyor. Aday tanıtım toplantısının ardından sahalara inen Aydın, kendi seçim bölgesi başta Ankara ve ilçelerinde adım atmadık yer, görüşmedik Ankaralı bırakmamaya kararlı.

 

 

Aydın, bu kapsamda hafta sonu Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’ni (AŞTİ) ziyaret etti, yetkililer ve esnafla sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi. Esnaf ve terminaldeki halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Aydın,  işyerlerini gezerek esnaf ziyaretlerinde bulundu, alışveriş yaptı. Bu sırada bir dükkan sahibinin isteği üzerine esnaflar,  Barış Aydın’ın geçen ay kaybettiği babası için topluca Fatiha okudu. Ziyaretler sırasında ilk kez oy kullanacak gençlerle karşılaşan Aydın, onlardan destek sözü aldı. Taksicilerle de sohbet eden Aydın, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Barış Aydın, daha sonra 130 bin üyeli Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti, talepleri konusunda kendilerine destek sözü verdi. TEMAD Başkanı Hamza Dürgen, ziyaret sırasında Barış Aydın’a bir plaket takdim etti.

Yıllardır Ankara için yaptığı çalışmalar dolayısıyla ''Ankara sevdalısı'' olarak tanınan Barış Aydın’ın, bir dünya kenti yapmak istediği Ankara için ''sağlık turizmi'' ile markalaşma ve ''İleri teknoloji üssü'' yapma gibi hedefleri bulunuyor. '''Vakit Türkiye vakti'' diye yola çıktıklarını söyleyen Aydın, seçimlerden sonra başlayacak 5 yıllık ''Güçlü lider-hızlı karar'' döneminde Türkiye’nin ekonomide büyük bir sıçrama yaşayacağını; hızla hayata geçirilecek köklü reformlarla, kısa sürede dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında gireceğini vurguluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: İlk açıklama geldi