İnce'nin 'Gülen' iddialarına Bakanlık'tan açıklama

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi ile ilgili iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "CHP heyetine bugün bilgilendirmede bulunuldu" denildi.

GİRİŞ 04.06.2018 17:06 GÜNCELLEME 04.06.2018 17:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanlığını ziyaret eden CHP heyetine, bakanlık bürokratlarınca FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında ABD makamlarına iletilen iade taleplerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den iadesine yönelik işlemlere dair iddialarına ilişkin olarak, CHP Ankara milletvekilleri Murat Emir ve Ali Haydar Hakverdi'nin bugün bakanlığı ziyaret ettiği bildirildi. 

 

 

CHP heyetinde avukatlar Erol Aras ve Efe Dikbıyık'ın da yer aldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"CHP heyetine, Bakanlığımız bürokratları tarafından FETÖ elebaşı hakkında ABD makamlarına iletilen iade talepleri hakkında bilgilendirmede bulunulmuş, heyet üyelerinin soruları cevaplandırılmış ve arzu ettikleri evrakı incelemeleri sağlanmıştır. Ziyaret vesilesiyle iade işlemlerinin zamanında ve usulüne uygun olarak yerine getirilmesi hususundaki hassasiyetimiz bir kez daha vurgulanmıştır."

YORUMLAR 13
  • fahri 5 yıl önce Şikayet Et
    amaçları belgeleri fetöye ulaştırmak olabilir. fetö ona göre savunma yapacak olabilir. çok iyi araştırmak lazım bunları
    Cevapla
  • yeşilll 5 yıl önce Şikayet Et
    başka bir haberinizde belirtildiği üzere,inceleme yapmaya giden grup içinde fetö nun avukatı olduğu bilinen bir kişinin olması,aklıma kozmik oda olayını getirdi.o zaman da o gizli bilgilere ulaşmak için bülent arınç a suikast yapılacağı iddia edilerek kozmik odaya girilmiş ülkemizin mahrem bilgileri fetö culer tarafından ele geçirilmişti.şimdi ki olayında asılsız bir iddia ile ortaya çıkması aklıma acaba bu abd de şaklaban(fettullah denen şeytan) kendisi hakkında ne ehemniyet te bir bilgi ve belge olduğunu anlayabilmek için yapılmış olabilir mi?.muhakkak ki devletimiz bunun önlemini almıştır ve bundan sonrada alacaktır.zalimler için yaşasın cehennemmmmm
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp heyetinin içinde fetöcü var? ve isteme Belgelerin Resimlerini çekmek istiyorlar! bu nasıl bir iş! amaçları ne? Bakanlığın bu belgeleri bu heyete açması yanlış? çünkü bunlardan her şey beklenir!?.
    Cevapla
  • Ali Kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç FOS
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne derseniz deyin bunlar yine anlamaz yine bildiklerini okur. Dünyanın en iyi işini yapsakta kabul etmezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası