İnlerinden çıkamıyorlar! PKK nefessiz kaldı

Askeri kaynaklar, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda teröristlerin nefes alamayacak hale geldiklerini, üst düzey yöneticilerin saklandıkları sığınak ve mağaralardan dışarı çıkamadıklarını bildirdi.

İnlerinden çıkamıyorlar! PKK nefessiz kaldı
İnlerinden çıkamıyorlar! PKK nefessiz kaldı
GİRİŞ 19.07.2018 19:30 GÜNCELLEME 19.07.2018 19:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, son zamanlarda Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlar nedeniyle teröristler nefes alamayacak hale gelirken, üst düzey yöneticilerin saklandıkları sığınak ve mağaralardan dışarı çıkamadıkları belirtildi.

Askeri kaynaklar, bunun en yakın örneği olarak ise Irak kuzeyinde Avaşin/Basyan ve Zap bölgelerinin sözde lojistik sorumlusu olarak bu bölgedeki her türlü silah, mühimmat, uyuşturucu ve yiyecek aktarımlarının, sevkiyatlarının koordinatörlüğünü yapan, 1995 yılında örgüte katılan Delil Karakoçan kod adlı teröristin başarılı bir operasyon ile etkisiz hale getirilmesini gösterdi. 

Bölücü terör örgütünün sözde lojistik sorumlusu olarak çalışan Delil Karakoçan kod adlı Hasan Çakmak ile Hamza ve Zanya kod adlı teröristler, TSK’nın 13 Temmuz’da gerçekleştirdiği hava harekatı neticesinde yeni bir aktarım faaliyeti sırasında etkisiz hale getirilmiş ve kullandıkları araç ve malzemeler imha edilmişti. 

YORUMLAR 6
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çıkamasınlar! Nefesleri kesilsin. Yaptıkları kötülükleri bu dünyada da çeksinler! Sürüm sürüm sürünsünler! Bizim Askerlerimize acımayan, HAİNCE KATLEDEN sırtlan sürüleri,acı çekmeden gebermesin !
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd irana özgürlük getirecek yakında
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yıldır onlara nefes aldıran bir iran var.Başları sıkışınca oraya kaçıyorlar.Bizde irana girip operasyon yapamıyoruz.Irak gibi değil.Yalnız iran bunun bedelini ağır ödeyecek gibime geliyor.Biz onların yüzünden terörü bitiremedik.Eğer biz buradan sıkıştırdığımızda iran ve ırakta ordan sıkıştırsaydı kalırmıydı pkk.Kalmazdı.
    Cevapla
  • Zülfikar Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    irandada pajek var amma affetmiyor köküne kibrit suyu döküyor
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    İran yakında sadece isim olacak
    Cevapla
  • fan kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Havaları sönmüş inleri çökmüş kimyaları dagılmış tepeleri çökmüş Magara kabadayıları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor