Tatil cenneti Antalya'da dehşet anları!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sezon dolayısıyla kapalı olan 4 yıldızlı 6 katlı otelin mutfak bölümünde çıkan yangın, büyüdü.

GİRİŞ 31.10.2018 09:21 GÜNCELLEME 31.10.2018 09:32

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla söndürülen yangın, büyük çapta hasara yol açtı.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'ndeki Grand Santana Otel'in giriş katındaki mutfak ve restoran bölümünde, saat 06.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bütün katı saran alevler, daha sonra otelin 1 ve 2. katlarına da sıçradı.

Haber verilmesi üzerine yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekipler, yaklaşık 2 saat süren çalışma sonunda yangını söndürdü. Yangın nedeniyle otelin mutfak ve restoran bölümünün yanı sıra 1 ve 2. katları, kullanılamaz hale geldi. Otelin üst katları da dumanla doldu. Sezon dolayısıyla kapalı olan otelde boş olması, olası bir faciayı önledi.

YORUMLAR 2
  • oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Klasik sigortadan para alma yangını. Hep sezon kapalıyken yanar bu oteller nedense.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    cennet antalyani hirsizlar dolandiricilar cehenneme cevirmis.gelen giden turisti yatirimcilari kandirarak dolandiriyorlar.kimse artik bu seheri temizlesin.dolandiricilarin coku turizm sektorundedir.bir sey yapilmasa gelecekde turkiyenin turizm sektoru cok zorlu gunlereini yasayacak.devlet ve hukumet cennet antalyani temizlemelidir ki esnaf ve adamlar halal paralarini kazansinlar.antalyanin temizlenmeyi dogru adamlar isini kolaylasdirar.allah dogru adamlarin ve halal kazananlarin yardimcisi olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
SAHA 2026 fuarında 8 milyar dolarlık ihracat rekoru kırıldı
Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı: Bahar yağmurları geliyor! İstanbul, Ankara, İzmir...