Araştırma görevlisi kocasını bıçakladı

Samsun'da araştırma görevlisi eşini bıçakla ağır yaraladığı iddia edilen üniversite öğrencisi genç kadın, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Araştırma görevlisi kocasını bıçakladı
Araştırma görevlisi kocasını bıçakladı
GİRİŞ 04.11.2018 13:25 GÜNCELLEME 04.11.2018 13:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde araştırma görevlisi olan H.V. (29) ile üniversite 2. sınıf öğrencisi eşi S.V. (22) arasında tartışma çıktı ve karı-koca birbirlerini darp ettiler.

S.V. mutfaktan aldığı bıçağı kocasına doğru savurunca bu sırada karnından bıçaklanan H.V. yaralandı. Ağır yaralanan araştırma görevlisi H.V. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. H.V.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

S.V. polis tarafından yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Cinayet Bürosundaki sorgulanması tamamlanan S.V., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş millet elinde silahla bıçakla dolaşır oldu bu ne ya
    Cevapla
  • Sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aileden sorumlu bakanimiz inşallah bakanlık olarak bu olaya da müdahil olurlar aile hukuku kanunlarını lütfen müslüman bir ülkede dış devletlerden örnek alarak düzenlemeye çalışmayı durduralım peygamberimizi ve kuranı örnek alarak hatırlayalım ne bi taraf çok hak sahibi olup haddi asmasin nede diğer taraf lütfen bi orta yolu kuran ve peygamber sünneti ile bulalim
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Topluma örnek olacak insanlar ne halde toplumu televizyon internet bozdu maalesef hiç yasaklanmiyorda gittikçe daha kotu hal alıyor derhal açık sahneli filimler yasaklanmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı