CHP'li vekile öğretmenlerden tokat gibi sözler!

Tokat'ta, 24 Kasım programında CHP Milletvekili Kadim Durmaz'a bazı öğretmenler konuşmayı uzattığı ve siyaset yaptığı iddiasıyla tepki gösterdi.

GİRİŞ 24.11.2018 17:36 GÜNCELLEME 24.11.2018 17:39
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Tokat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.

 

 

Programa, Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küspeci, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, "Eğitim sisteminde yaşanan bilimden uzak değişiklikler, yöneticilikte liyakatsizlik zafiyeti, okullarda yaşanan şiddetin artması, ihraçlar, açığa almalar, sözleşmeli ve güvencesiz öğretmen uygulamaları ile sorunlar ülkemizde daha da derinleşmektedir.'' dedi. 

 

 

''HDP'YE DESTEK VERİRKEN NEREDEYDİNİZ''

Konuşmasının 3'üncü dakikasında sözü uzattığı gerekçesiyle Durmaz'a, programda yer alan öğretmenler A.K. ve M.S. tepki gösterdi. Öğretmenlerden A.K., ''Açılış konuşması yapacaktın. Ben öğretmenim, bugün benim günüm, sen siyaset yapıyorsun. HDP'ye destek verirken neredeydiniz" diyerek Durmaz'ın sözünü kesti. 

''BURASI MECLİS DEĞİL''

M.S. ise ''Burası Meclis değil, Mecliste konuş'' dedi. Milletvekili Durmaz ise ''Rica ediyorum" diyerek devam ettiği konuşmasını 6 dakikada tamamladı.

Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından, program normal seyrinde devam etti. Program sonunda ise öğretmenler bir açıklama yapmadı. Milletvekili Durmaz ise şikayetçi olmadığını, durumu hoşgörüyle karşıladığını ifade etti. 

YORUMLAR 35
  • Metebey 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yapmışlar. En doğru tepki o konuşurken salonu terk etmek olurdu.
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    "Milletvekili Durmaz ise şikayetçi olmadığını, durumu hoşgörüyle karşıladığını ifade etti." ........ha bir de şikayetçi olsaydın...vekile bak vekile...sen zaten şikayet etmişsin öğretmenlere...beyefendi çözüm üretmesi gereken sensin alternatif olan da sensin muhalifsen öğretmen sorunlarını açıkla, çözüm yollarının nasıl olabileceğini söyle.
    Cevapla
  • Kuru sıkı 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmene kalkan elleri kamoyunda ifşa edeceksinki, Millet bilsin kimin ne olduğunu hepimiz bilelim konu-komşumuzuda.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu ülke için Çıban başıdır... Atatürk,den sonra ,Atatürk,ün çizgisinden uzaklaşıp bu zamana kadar Ayrımcılıkdan başka Türkiye için hiç bir şey yapmamışlardır.
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti geçmişte öğretmenleri işportacılık yapmak zorunda bırakmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti