İstanbul'da yolcu raylara düştü! Seferler durdu

Osmanbey metrosunda bir kişi raylara düşerek hayatını kaybetti... M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler iptal edildi.

GİRİŞ 15.12.2018 09:02 GÜNCELLEME 15.12.2018 09:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 İstanbul, Osmanbey metrosunda raylara düşen kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, M2 Osmanbey- Yenikapı hattında seferler iptal edildi. 

Olay saat 07.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Osmanbey Metrosu Yenikapı istikametine henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişi düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. M2 Osmanbey-Yenikapı hattında seferler geçici olarak durduruldu. 
Konu ile ilgili Metro İstanbul tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın Yolcularımız, M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattında Osmanbey İstasyonu peron 2 geçici bir süre işletmeye kapatılmıştır. Osmanbey- Taksim arasında İETT Otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz”. 

 
YORUMLAR 4
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    Duraklara tren dururken açık tren kapıları kapattığında kapanan sürgülü Korkuluk sistemi yapılsın ,yurt dışında bazı ülkelerde var ,aynı şekilde metrobüsede yapılsın ,millet birbirini iteliyor.Her an kaza riski..Çok para tutmaz..
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bekleme kısmına sabit açılır kapanır kapı yapmak bu kadar mı zor? Metro gelip durunca açılabilen kapı gerek.
    Cevapla
  • izmir-çankaya 5 yıl önce Şikayet Et
    raylara düştü fakat neden kalp krizi geçiripmi düştü-dengesini kaybedip düştüde elektrikmi çarptı-birisinde itikleme sendromu varda itikledilermi-yoksa intiharmı neden ve nasıl raylara düşmüş
    Cevapla
  • seyirci 5 yıl önce Şikayet Et
    bu iste var bir is
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu