Teröristler caminin altına sığınak yapmışlar

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, kullanılmayan caminin altına teröristlerce yapılan sığınak bulundu.

GİRİŞ 24.01.2019 10:46 GÜNCELLEME 24.01.2019 10:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca Lice ilçesinin güneyindeki dağlık ve kırsal alanda 22 Ocak'ta Jandarma Komando timlerinin katılımıyla terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim-46 Özel Birlik Operasyonu"nun dün saat 21.00 itibarıyla tamamlandığı bildirildi.

 

 

Operasyonda, PKK'lı teröristlerin kış üslenmesi için kullandığı bir kış sığınağı bulunduğu ifade edilen açıklamada, ayrıca Çavundur Mahallesi'nde kullanılmayan caminin altında, girişi tahta ve halı ile kaplı sığınağın tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, sığınakların kullanılamaz hale getirildiği aktarılarak, şunlar kaydedildi:

 

 

"Kış sığınağında yapılan aramada, toprağa gömülü 2 ilk yardım çantası içerisinde medikal ve tıbbi malzemeler, 2 boyunluk, 5 yara kapatıcı örtü, 2 serum seti, astım ilacı, 2 alüminyum folyo ele geçirildi. Operasyonda 5 konut ve eklentisinde arama yapıldı, 45 kişi ve 5 aracın sorgulaması yapıldı."

YORUMLAR 4
  • RMZ 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar insan nasıl oluyor da yaşam alanlarının içerisin deki CAMİ o hale geliyor ve kimse fark etmiyor ilginç.
    Cevapla
  • 1071 KÜRŞAD 5 yıl önce Şikayet Et
    diyanet Camilere sahip çıksın lütfen
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Halk artik pkk lı olmuş nasil oluyorda sığınak yapiliyor kimse görüp ihbar etmiyor kürt kardeslerim arab alemine baksinlar hepsi esaret altinda baski altinda başlardaki satılıklar kendi iktidarları devam etsin diye zulum ediyor aynisi beteri ile kurulursa kürt kardeslerimin başina gelecek zannetmeyinki abd sizi çok seviyor emperyalistler sadece sömürmeyi düşünür islam dan uzaklaşacaksiniz nesilleriniz belkide islam düşmanı olacak izin vermeyin bozun bu oyunu yazik etmeyin bu topraklara uyanin
    Cevapla
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Pkk da din iman olmadığı zamanında Van da sivil insanları Sanki Küfür eder gibi Cami Avlusunda kurşuna dizmedimi. Aynı zamanlarda adı bşle konmamış kundakdaki bebeğin göğsündeki o mermi girişi hala hafızalarda. Pkk leş kargaları. Bebek katili adiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması