Güvenlik kameraları ele verdi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, 2 evden hırsızlık yapan ve evlere girerken tanınmamak için başörtü takan yaşları 15 ile 20 arası olan 3 genç kız yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkaları olan 2 kişi tutuklanırken, yaşı küçük olan bir kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Güvenlik kameraları ele verdi
Güvenlik kameraları ele verdi
GİRİŞ 15.02.2019 14:17 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hendek Yeni Mahalle'de aynı sitenin içinde 2 ayrı eve giren hırsızlar ziynet eşyaları ve paraları çaldı. Polis, evlerde delil toplayarak, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, güvenlik kameraları sayesinde 3 kişinin kimliğini tespit etti.

Evlere girerken tanınmamak için başörtü takan A.Ç.(15), S.İ.(20) ve D.U.(19) isimli 3 genç kız Adapazarı'nda bulundukları evde yakalandı. Yapılan incelemede A.Ç.'nin hırsızlık suçundan 8, S.İ.'nin 9 ve D.U.'nun 24 sabıkasının olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen S.İ. ve D.U. tutuklanırken, A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 1
  • ulucak 5 yıl önce Şikayet Et
    10 sabıkası olsa ne yazar 15 olsa ne yazar bizim hakim amcalar ucu kendine dokunmayan herkesi serbes bırakır. malesef adalet bakanı ve hsyk da bu güne kadar ne yapıyorsun kardeşim dememiştir/diyememiştir. devlete karşı işlenen suçlar da,darbe ve terör davaların da bile keyfi kararlar ayyuka çıkmışken bir önlem alınmamasını /alınamamasını hayret ve esefle izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı