Celal Şengör kin kustu: Bu millet ezilmeye müstehaktır!

Önceki akşam Çanakkale'de yaşanan depremi yorumlayan Celal Şengör, adeta kin kustu. Depremi bahane eden Şengör, ülkede imam hatip liseleri açıldığı için bu milletin depremde ezilmeye müstehak olduğunu söyledi.

Celal Şengör kin kustu: Bu millet ezilmeye müstehaktır!
Celal Şengör kin kustu: Bu millet ezilmeye müstehaktır!
GİRİŞ 22.02.2019 01:06 GÜNCELLEME 22.02.2019 09:52
Bu Habere 259 Yorum Yapılmış

Rus medyasından RS FM'e konuşan Celal Şengör, Çanakkale'deki depremi yorumlarken alakasız bir şekilde konuyu imam hatip okullarına getirdi.

 

 

28 Şubat zihniyetinin sesi olarak aylardır toplumun dinine ve değerlerine açıkça hakaret eden Şengör, deprem konusunda bile imam hatip okullarını hedef aldı.

"BU MİLLET DEPREM TARAFINDAN EZİLMEYE MÜSTEHAK"

 

 

Celal Şengör, "Cehalet en büyük sıkıntıdır. Eğer cahilseniz tabiat gelir sizi ezer. Ezmemesini istiyorsanız adam gibi doğa bilimlerini öğreneceksiniz. Tedbir alacaksınız, ona göre yaşayacaksınız. Bu imam mektebi yapmakla olmuyor. Adam gibi mektebe ihtiyaç var.  İki saat din dersi koyuyorsun ne faydası var onun. Bunu yapan bir millet deprem tarafından ezilmeye müstahaktır." dedi.

CELAL ŞENGÖR KENDİ CEHALETİNİ VE KİNİNİ ORTAYA KOYDU

İmam hatip okullarında sadece din bilimlerinin okutulduğunu zannedecek kadar cehalette ileri giden Şengör'ün, bu okulların açılmasını "cehalet" olarak nitelemesi dikkat çekti. Halbuki, imam hatip okullarında, MEB'in standart müfredatının yanı sıra ek olarak din bilimleri de okutuluyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 259
  • Muhafazakar 5 yıl önce Şikayet Et
    Suç sende değil seni yanlış büyütüp yanlış okula gönderenlerde doğa biliminide yanlış öğrenmişsin havyan bile kendi dışkısını yemiyor doğa bilimini yanlış öğrenmişsin keşke din dersini dinleseyden necaseti de öğrenirdin sen şimdi bu kelimeyi de bilmezsin ama bilmediğini yiyorsun daha neler yedin acaba...
    Cevapla
  • akkuş lu 5 yıl önce Şikayet Et
    ya sen gitte senin de övdügün gibi dışkı ye birak kafan yerine gelsin
    Cevapla
  • a.colak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ogrenci yetisdirihorsa vay halimize
    Cevapla
  • imam 5 yıl önce Şikayet Et
    İmam-hatip okulları fazla olduğu için Allah bizi cezalandırıyor diyecek de dili varmıyor ama ona getiriyor. alenen söylese "hani inanmıyordun ya?" demelerinden çekiniyor. Sanki imam hatipler açılmasa deprem olmayacak veya olsa da bir şey yıkılmayacak. Seviye yoksunu yerle bir yaratık. En hafif depremde yerle bir olan yapıları imamlar mı yaptı? çok kötü bir yaratık. Kendi dışkısını yiyen ikinci yaratık.
    Cevapla
  • prof 5 yıl önce Şikayet Et
    her önüne geleni prof yapıyorlar ya bu ülkede,nerede dağıtılıyorsa bizde alak.bence böylelerini gale bile almayalım biz bunlara mikrofon uzattıkca kendilerini her konunun uzmanı bilip bosbos konusuyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi