Beşiktaş'ta korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var!

Beşiktaş’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 13.03.2019 08:30 GÜNCELLEME 13.03.2019 08:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Barbaros Caddesi’nde seyreden, ismi öğrenilemeyen sürücünün kontrolündeki 34 PB 6960 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle demir bariyerleri kırıp karşı yöne geçerek Ebubekir B’nin kullandığı 34 TBY 44 ticari taksi ile çarpıştı.

 

Ticari taksinin sürücüsü araç içerisinde sıkıştı, diğer araçta bulunan sürücü ve yanındaki yolcular, kazayı yara almadan atlattı.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ticari taksideki iki yaralıyı ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü. Ticari takside sıkışan sürücü Ebubekir B. ise itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Ebubekir B. hayatını kaybetti.

İncelemelerin ardından Ebubekir B’nin cesedi morga kaldırıldı.

Kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu oluştu.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından cadde tekrar araç trafiğine açıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • MEHMET DMRY 5 yıl önce Şikayet Et
    çoğu sonradan görme, hadsiz büyük bir ihtimalle de içinde beş kuruşu yok ben tümsekten 1. 2. vitesle geçerken herif uçarak geçiyor sanayi masrafı ona ait değil ki
    Cevapla
  • ömer ekrem 57 5 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene bu taksiye binmiştim plakadan tanıdım. Cuma günü Eyüpsultan camiisine gitmek için ve Ebubekir ile kısa ve samimi bir sohbetimiz olmuştu. hatta adı Abubekir idi. :-( üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • S.Z 5 yıl önce Şikayet Et
    şirketlerin çalışanlarına verdiği araçlar ( fiat, renault, vw ,skoda vs..) sayesinde bu çalışanların ne yakıt derdi var ne kazaya karışma kaygısı. Çarpışan oto gibi kullanıyorlar araçları,ne yaya ne diğer sürücüler umurlarında. diğer bir grup ticari araç sürücüleri (doblo, caddy, ford connect vs..) bu grubun eğitim seviyesi, vs.. daha düşük. Kullandığı araç yüksek hız yapabiliyor ve bir derece teknik güvenliği mevcut. Bu aracı kullanan kişi kendisini dünyanın en iyi söförü sanıyor,trafikte ne kural tanıyor ne diğer sürücülere saygısı var. TEM gibi bir otoyolda orta şeritte 120 km hızla giderken selektör,korna,yakın takip yaşamaktan bıktık. ne kural ne nizam kaldı.herşey Allah'a emanet...
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    kaza toprağın,ceza devletin kasasını doldurur.
    Cevapla
  • Avşarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    sehir ici kazada araclarin bu kadar hasarli olmasi suratli olduklari anlamina geliyor.hadi kendi caninin degeri yok karsindakine niye zarar verirsin be gafil insan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az