Instagram "Akış Yenilenemedi" sorunu! Instagram neden açılmıyor?

Instagram erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor. Peki Instagram neden açılmıyor? Konuyla ilgili yetkililerden açıklama geldi mi? Instagram akış yenilenemedi sorunu nasıl çözülür?

Instagram "Akış Yenilenemedi" sorunu! Instagram neden açılmıyor?
Instagram "Akış Yenilenemedi" sorunu! Instagram neden açılmıyor?
GİRİŞ 13.03.2019 22:54 GÜNCELLEME 13.03.2019 22:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye dahil İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, İsveç, Pakistan, Hollanda, ABD, Lübnan, Singapur, Mısır, Brezilya, Almanya, Bahreyn, Gürcistan ve daha birçok ülkede Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Instagram profiline girdiklerinde akış yenileyemiyor. Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar internetten "İnstagram çöktü mü" diye aramalar yapıyor..

 

 

Hayatımızın vazgeçilemez bir parçası haline gelen, gün içinde defalarca kontrol ettiğimiz Instagram ve Facebook’da erişim sorunu yaşanıyor. Türkiye’de erişim sorunu 19.20 civarında başladı. Kullanıcılar “Akış yenilemedi” uyarısı ile karşı karşıya kalıyor.

 Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye'de de kısmen hissedildiğini bildirdi. Fakat sorunun henüz neden olduğu tespit edilemedi.

 

FACEBOOK'TAN PAYLAŞIM YAPILAMIYOR!

Instagram'da hiçbir işlem yapılmazken işin Facebook tarafında ise sadece paylaşımların yapılamadığı görülüyor.

WHATSAPP DA ÇÖKTÜ!

Öte yandan, 22.00 sularından itibaren de Whatsapp'ta erişim sorunu gözlendi.

Sorun Türkiye'de özellikle dosya paylaşımında yaşanırken, Güney Amerika ve Kuzey Avrupa'da Whatsapp'a erişim sorunu yaşandığı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Derin insta 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohhh miss... örtbas etmek için yapılmış r hareket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama